TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ucenicul lui Iisus Hristos. Jurnalul doctorului Sotirios Crotos FY-CRS-ULIHJD-20-N-001
Ucenicul lui Iisus Hristos. Jurnalul doctorului Sotirios Crotos
Vezi
galerie

Ucenicul lui Iisus Hristos. Jurnalul doctorului Sotirios Crotos

de Crotos Sotirios

Id: #317934

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Textul cărții de față a fost găsit, sub formă de papirus, într-o grotă din Munții Libanului de către un botanist în căutare de plante medicinale. Botanistul a tradus papirusul din greaca veche în latină, iar mai multe întâmplări i-au comunicat necesitatea imperioasă de a-i transmite conținutul întregii lumi.
Acest text unic ne împărtășește o altă perspectivă asupra vieții Mântuitorului și ne redă nediluat mesajul Său: iubirea universală. Îndemnul iubirii dintre oameni și al regăsirii de sine prin atenția față de Celălalt devine cu atât mai necesar în ziua de azi, când dezbinarea și individualismul par să domine relațiile dintre oameni. Simplitatea, forța și sacralitatea mesajului christic își manifestă astfel puterea atemporală de a sătura foamea lumii – nu foamea trupului, ci foamea sufletului omenesc.

Editura a păstrat traducerea făcută cu multă dragoste de Serva Cristi, doamna care, cu modestie, se numește pe ea însăşi „cea care se pune în serviciul lui Hristos”, dându-ne un exemplu minunat de ceea ce ar trebui să facem cu toții în această viață: să ne punem în serviciul lui Iisus Hristos, servindu-i fără reținere pe toți semenii noştri.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Crotos Sotirios

Traducător: Cristi Serva

Data apariției: octombrie 2020

Titlu original: De factis et vita exceptis medici Soterii Croti, qui Jesu Christi, filii vivi ac veri Dei, fuit discipulus

ISBN: 978-606-639-308-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Teme: creștinism