TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Despre felurite probleme de credinţă şi viaţă

sf. Teofan Zăvorâtul
Culegerea de fata a fost alcatuita din propriile scrisori chiar de catre Sfantul Teofan Zavoratul ca o combinatie optima de invataturi...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-136-292-2
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Despre felurite probleme de credinţă şi viaţă

MAI MULTE DESPRE CARTE

Culegerea de fata a fost alcatuita din propriile scrisori chiar de catre Sfantul Teofan Zavoratul ca o combinatie optima de invataturi ascetice adresate atat monahilor, cat si mirenilor, si lamuriri dogmatice de mare actualitate legate mai ales de invatatura despre Biserica in contextul combaterii invataturilor sectare, dar si de cea despre mantuire, rai si iad. Printre temele tratate in ea se numara: lupta impotriva enervarii, a mandriei, a imprastierii, oboselii si plictiselii la rugaciune, a slabirii vointei, a racelii sufletesti, a iubirii de stapanire, a osandirii si vorbirii de rau, a nesimtirii, a autocompatimirii; impartasirea cu vrednicie; savarsirea corecta a pravilei de rugaciune; discernamantul duhovnicesc; pazirea de inselare; pastrarea linistii sufletesti in neplaceri; postirea; rugaciunea mintii.

Abordand un spectru larg de probleme fundamentale, atat teoretice, cat si practice, ale vietii duhovnicesti, aceasta carte isi are locul in biblioteca oricarui crestin ortodox.

Autor: sf. Teofan Zăvorâtul
Data apariției: 2012
Editura: Sophia
Pagini: 432
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
ortodoxism, cotidian, credinţă

Opinia cititorilor