TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Părintele Arsenie Boca. Viața și mărturia MP-ARB-PABVIM-14-N-001
Părintele Arsenie Boca. Viața și mărturia
Vezi
galerie

Părintele Arsenie Boca. Viața și mărturia

de Arsenie Boca

Id: #239792

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea cuprinde două părți: Partea I prezintă viața, opera și învățăturile „Sfântului Ardealului”. Partea a II a este constituită din marturia Pr. Petru Vamvulescu, unul dintre ucenicii cei mai apropiați ai Pr. Arsenie Boca. Redăm un fragment din cuvintele acestuia:

„Îmi spunea Părintele Arsenie, când veneam la Sfinția Sa, la Draganescu: «Scrie, Petre, cuvintele pe care le-am scris eu pe pereți, căci vei avea nevoie de ele.» El știa, desigur, că eu voi scrie cândva o carte despre Sfinția Sa. Tot așa, știa că voi vesti, de multe ori, la mulțimi de oameni, pe unde voi merge, despre Sfinția Sa. Sunt mii și mii de oameni care se adapă din sfințenia Părintelui Arsenie și a cuvintelor lui. Sunt tot mai mulți arhierei, preoți, călugari și mireni care-i recunosc sfințenia și îi simt prezența și ajutorul.

Oricine l-a văzut pe Părintele Arsenie ar putea multe să scrie. Mie mi-a hărăzit Dumnezeu de l-am vazut de mai multe ori și, uneori, singur, doar el cu mine. Însă nu este ușor ceea ce îndrăznesc, adică să scriu despre Părintele Arsenie. De aceea, o rog pe Preacurata Născătoare de Dumnezeu să-mi curețe mintea și inima, trupul și sufletul, ca să nu mă rușineze Dumnezeu acum și în Ziua Judecății.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Arsenie Boca

Data apariției: decembrie 2014

ISBN: 978-973-728-642-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press

Teme: creștinism, ortodoxism

 
Toate categoriile:
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Religie