TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Adolescență, feciorie, căsătorie BI-ASK-ADOLFC-10-N-001
Adolescență, feciorie, căsătorie
Vezi
galerie

Adolescență, feciorie, căsătorie

de Arhim. Simeon Kraiopoulos

Id: #236341

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Tema căsătoriei rămâne mereu actuală, mereu problematică și, fără îndoială, fundamentală. Cartea de față oferă o abordare foarte realistă a problemelor complexe ce țin de însoțirea bărbatului cu femeia în căsătorie. Trupul și imboldurile trupești constituie o problemă căreia teologia Bisericii trebuie să-i dea o soluție, fără a-l demoniza.

Nu este ușor să proiectezi starea reală a lucrurilor într-o lumină pozitivă, mai ales într-o epocă în care relația dintre bărbat și femeie cunoaște stări decadente greu de închipuit.

Mijloacele de propagare în masă ‘vând’ lumii, și în special tinerilor, pe toate canalele, imaginea hidoasă a relației dintre bărbat și femeie. O fac cu o presiune maximă și cu o eficiență căreia nu poate să-i reziste nimeni.

Autorul prezentei lucrări tratează pe larg acest subiect, atât ca pe o problemă care-I frământă și îi chinuiește pe adolescenți, cât și ca pe o problemă care trebuie clarificată, în perspectiva opțiunii tinerilor între casatorie și monahism.

Cartea Parintelui Simeon este în vremurile noastre o carte foarte utilă tinerilor, dar și educatorilor, părinților, profesorilor și preoților.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Arhim. Simeon Kraiopoulos

Traducător: Garoafa Coman

Data apariției: 2010

ISBN: 978-606-8112-04-6

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 15,5x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bizantină

Teme: căsătorie, creștinism

 
Toate categoriile:
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Religie