TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stilou Lamy Safari 13 F verde
Vezi
galerie

Stilou Lamy Safari 13 F verde

Titlu apărut în colecția LAMY safari

Id: #375920

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O multitudine de culori atractive, design atemporal și ergonomie perfectă. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care LAMY safari este unul dintre cele mai populare instrumente de scris din întreagă lume.

Detalii stilou Lamy safari: plastic rezistent ABS / peniță din oțel, șlefuită, tip F / clip metalic / grip ergonomic / patron cerneală Lamy T10 / convertor compatibil Z 28 / culoare verde


 

LAMY safari este un stilou modern, atemporal, pentru tineri - și tineri la inimă - și se află într-o clasă proprie. A creat o agitație în timpul lansării sale pe piață la începutul anilor optzeci, cu designul său avangardist și clipul său proeminent, cu arc. De asemenea, are o robustețe extraordinară. Sistemele suplimentare de scriere și culorile constant noi ale produselor au făcut din LAMY safari un succes global și un clasic de design modern care s-a impus ca un produs de lifestyle foarte căutat în multe țări din întreaga lume.

 

 

Peniță din oțel inoxidabil

Vârf robust, de lungă durată, din oțel inoxidabil, pentru o curgere plăcută și uniformă de cerneală. Disponibil în diferite lățimi și, de asemenea, ca variantă pentru stângaci.

Grip

Zona de grip are o formă ergonomică pentru a permite scrierea pentru perioade lungi de timp, fără oboseală.

Patronul de cerneală

Fereastra care arată câtă cerneală a rămas în patron.

Carcasa

Carcasă robustă din plastic ABS disponibilă în diferite culori și capac, prevăzută cu un clip metalic cu arc automat, cromat.

 

Premiat

extinde
 

Detalii produs

Concepţie: Wolfgang Fabian

Data apariției: iulie 2021

EAN-13: 4014519661559

Format: 16.5x1.5x1.5 cm

Brand: LAMY

Material: plastic

VIDEO
Wolfgang Fabian
Wolfgang Fabian
Concepţie

Wolfgang Fabian s-a născut în 1943 și a fost un aurar calificat înainte de a stu...

vezi autor