TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stilou Lamy ABC 10 A roșu
Vezi
galerie

Stilou Lamy ABC 10 A roșu

Titlu apărut în colecția LAMY abc

Id: #375971

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lamy abc - gamă dedicată , în special, începătorilor în artă scrisului. Copiii care folosesc Lamy învață procesul scrierii sistematic și, prin urmare, mai ușor. Ca prim instrument de scris este recomandat creionul mecanic Lamy abc urmat de stiloul Lamy abc . Deoarece ambele instrumente au un design prietenos și corect din punct de vedere pedagogic, începutul provocator al scrisului este ușor.

Detalii stilou Lamy abc: recomandat pentru începători / corp din lemn de arțar / capac : roșu lucios / grip plastic soft anti- alunecare / peniță de oțel, șlefuită tip A / patroane cerneală Lamy T10 / convertor compatibil Z 28.


Invață să scrii cu Lamy!

 
 

Cu ajutorul lui Lamy, copiii învață scrisul sistematic.

Primul pas este creionul pentru începători LAMY abc. Apoi urmează stiloul LAMY abc pentru începători folosind cerneală. Ambele instrumente au fost concepute pentru copii, atât din punct de vedere ergonomic cât și pedagogic. Acest lucru face ca scrisul să fie ușor și distractiv.

Penița

Peniță robustă din oțel inoxidabil cu vârf rotunjit special conceput pentru scriitorii începători. Disponibil, de asemenea, cu o peniță pentru stângaci.

Grip

Grip antiderapant mare, care garantează o poziție de scriere relaxată și ergonomică și ca instrumentul să fie ținut în siguranță exact în locul potrivit.


Corpul

Corp realizat din lemn de arțar și vârf în formă de cub pentru a împiedica rostogolirea stiloului.

 

Capac

Capac cu plăcuță de identificare.


Premiat


extinde
 

Detalii produs

Concepţie: Prof. Bernt Spiegel

Data apariției: iulie 2021

EAN-13: 4014519438618, 4014519167259

Brand: LAMY

Material: lemn