TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vopseli acrilice 12 culori 20 ml Acrilia DACO - CU320
Vopseli acrilice 12 culori 20 ml Acrilia DACO - CU320
Vezi
galerie

Vopseli acrilice 12 culori 20 ml Acrilia DACO - CU320

Id: #376315

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Vopsele acrilice Daco Acrylia, 12 culori 0.7 fl.oz (20ml), cu cutie de călătorie și depozitare, vopsea acrilică pentru începători, copii, rechizite de pictură școlară, pânză de pictură, pictură cu degetele.

- AMUZANT, CREATIV ȘI JUCĂUȘ - Vopsele acrilice potrivite pentru pictare de pânză, pictare de țesături, pictare pe lemn, pictare de artizanat și pictare pe pietre, acest set este sursa de inspirație de care au nevoie copiii dvs.
- UȘOR DE CĂRAT CU CUTIE DE DEPOZITARE - Ideal pentru craft, pictare în aer liber și uz în școală. Folosiți cutia de depozitare pentru a menține setul de vopsea acrilică organizat și accesibil, oriunde ați merge.
-  PRODUSE DE ARTĂ UȘOR DE FOLOSIT- Acest set de vopsea pentru copii vine în 20 ml, dimensiunea perfectă pentru cei mici, deoarece le este ușor de manevrat. Acest lucru le oferă confortul de a picta fără limite.
- ASORTIMENT MINUNAT DE CULORI - Vopsea lavabilă când este umedă și permanentă când este uscată, acest set de 12 culori luminoase se potrivește intereselor și abilităților copiilor dvs. Distrează-te jucându-te cu ei.
- CERTIFICAT SIGUR ȘI NON-TOXIC - Acest set de vopsea acrilică pe bază de apă este netoxic, conform ASTM D-36 și EN-71, astfel încât să vă puteți lăsa copiii să exploreze și să se exprime prin vopsea fără griji.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: iulie 2021

EAN-13: 6425871012251

Brand: DACO

Material: plastic

DACO Vopseli Acrilice Acrilia
VIDEO