TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Zece ani rai

Mugur Ciuvică
Colecții/Serii: Biblioteca Rao
Zece ani răi este o carte despre condamnarea lui Dan Voiculescu, o carte despre războiul de un deceniu dintre Băsescu şi Voiculescu. Este...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-609-959-2
Dimensiuni: 13x20,5 cm
Tip copertă: Hardcover

Zece ani rai

MAI MULTE DESPRE CARTE

Zece ani răi este o carte despre condamnarea lui Dan Voiculescu, o carte despre războiul de un deceniu dintre Băsescu şi Voiculescu. Este o carte despre sistemul represiv creat de Traian Băsescu în timpul celor două mandate de preşedinte. Este o carte despre politicieni, procurori, judecători, şefi ai serviciilor secrete şi oameni de afaceri. Şi, pentru că orice sistem represiv dispune de instrumente prin care îşi justifică abuzurile, această carte este şi despre propagandiştii sistemului. Este o carte care descrie mecanismul prin care Traian Băsescu şi-a subordonat, pas cu pas, întregul sistem judiciar. Este o carte despre băsism.  

Am scris această carte deopotrivă dezgustat şi revoltat că, în România anului 2014, doisprezece oameni nevinovaţi au fost condamnaţi pentru că aşa a vrut Traian Băsescu. Unul dintre aceştia, Dan Voiculescu, îmi este prieten. Şi îmi pare rău să-i spun că nu s-a înşelat, în 2004, când a spus că „un Traian Băsescu în fruntea ţării ar arunca definitiv România în haos, lucru la care acesta se pricepe cel mai bine”.

 

Autor: Mugur Ciuvică
Data apariției: iunie 2015
Editura: RAO
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
eseu, publicistică, condamnare, Dan Voiculescu, Traian Băsescu, politică, politicieni

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus