TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Anotimpurile vieții

Jim Rohn
Colecții/Serii: C&A Motivațional
Anotimpurile vieții ar fi putut fi scrisă de fiecare dintre noi, pentru că este povestea tuturor. Se apleacă atât asupra triumfului...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-7780-47-8
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Anotimpurile vieții

MAI MULTE DESPRE CARTE

Anotimpurile vieții ar fi putut fi scrisă de fiecare dintre noi, pentru că este povestea tuturor. Se apleacă atât asupra triumfului și tragediei... cât și asupra efectelor pe care le au asupra calității vieții noastre individuale. Cuvintele cuprinse în paginile acestei cărți sunt fundamentale pentru ideile și filozofia lui Jim Rohn, pe care le prezintă în seminarele pe care le ține peste tot în America și în lume.
Anotimpurile vietii va fi, la un moment dat, considerată drept piatra de hotar a unui nou tip de gândire, capabil de a transforma oameni și organizații și de a le conduce din haurile mediocrității spre culmile împlinirii. Această carte este deschizătoare de drumuri. Abundă de idei pline de inspirație, dezvăluie adevăruri fundamentale și identifică liniile de conduită pentru cei care sunt în căutarea unei vieți mai bune.

Pentru toți cei care încearcă să se descopere, această carte poate fi cheia care va descuia ușa spre o nouă lume de împliniri și satisfacții personale.

Autor: Jim Rohn
Traducător: Ana-Maria Murariu
Data apariției: 2006
Editura: Amaltea
Titlu original: The Seasons of Life
Pagini: 127
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
eseu, dezvoltare personală, împlinire, seminarii

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus