TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Introducere în hipnoterapia şi în psihoterapia cognitiv-comportamentală a copilului şi a adolescentului AS-VIL-INHINP-09-N-001
Introducere în hipnoterapia şi în psihoterapia cognitiv-comportamentală a copilului şi a adolescentului
Vezi
galerie

Introducere în hipnoterapia şi în psihoterapia cognitiv-comportamentală a copilului şi a adolescentului

de Viorel Lupu

Titlu apărut în colecția Psihologul expert la ASCR

Id: #231041

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Autorul oferă, într-o abordare teoretică, dar şi practică, tehnici de hipnoterapie şi de psihoterapie cognitiv-comportamentală aplicabile la copii şi adolescenţi. Viorel Lupu este în primul rând un practician şi, prin urmare, cititorul va găsi în această lucrare un amplu şi divers repertoriu de studii de caz şi de proceduri. Teoreticienii care citesc cartea vor avea satisfacţia să afle cazuri care să le exemplifice teoriile. Practicienii vor găsi proceduri care să le eficientizeze practica, dar şi reflecţii teoretice care le vor spori înţelegerea mecanismelor psihologice.
Lucrarea se adresează deopotrivă studenţilor şi masteranzilor în psihologie şi medicină, interesaţi de strategiile psihoterapeutice actuale, rezidenţilor şi medicilor specialişti în psihiatria copilului şi a adolescentului, pediatrilor şi medicilor de orice specialitate, care au ocazia să constate utilitatea psihoterapiei, fie ea asociată sau nu terapiei medicamentoase.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Viorel Lupu

Data apariției: 2009

ISBN: 978-606-8244-40-2

EAN-16: 978973797375

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: ASCR

Teme: terapie