TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Homeopatie în psihoterapie. Remedii în terapia cognitiv-comportamentală

Mirela Pop
Colecții/Serii: Psihoterapia
"Volumul de fata este o calatorie captivanta prin sufletul omenesc. O carte cu totul noua si originala, scopul ei fiind acela de a te face sa...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-111-360-9
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Homeopatie în psihoterapie. Remedii în terapia cognitiv-comportamentală

MAI MULTE DESPRE CARTE

"Volumul de fata este o calatorie captivanta prin sufletul omenesc. O carte cu totul noua si originala, scopul ei fiind acela de a te face sa gandesti despre tine si despre metodele pe care le poti utiliza in vederea combaterii gandurilor disfunctionale, sentimentelor negative si comportamentelor dezadaptative. Din aceasta perspectiva, "medicamentele pentru suflet" (astfel si-a intitulat initial autoarea lucrarea), respectiv remediile homeopate prescrise in cadrul psihoterapiei cognitive, sunt menite sa ne restabileasca mult dorita stare de sanatate fizica si psihica...

Avem in fata un manual valoros de interpretare a simptomelor noastre fizice si psihice. Un manual de care avem cu totii nevoie, fie atunci cand ne gasim intr-o stare buna de sanatate, pentru a sti cum sa o mentinem, fie atunci cand ne confruntam cu o suferinta pe care dorim sa o tratam.

Aderand la stravechiul principiu "Similia similibus curantur" (cele asemanatoare vindeca lucruri asemanatoare), autoarea gaseste un punct de interferenta captivant intre psihologia cognitiva si homeopatie, propunand un demers terapeutic bine sistematizat, acela al psihologiei cognitiv-homeopatice."

Data apariției: 2013
Editura: Herald
Pagini: 308
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
terapie, psihologie, psihiatrie, homeopatie, alternative, cognitiv
  • Mirela Pop - Autor
      Mirela Pop este medic primar in recuperare, medicina fizica si balneologie, psihoterapeut specializat in terapie cognitiv-comportamentala si hipnoza clinica si specialist in homeopatie. Atat in experienta sa clinica cat si in articole si lucrari de specialitate (Abordarea homeopatica a convingerilor disfunctionale - 2011) promoveaza o abordare bazata pe echilibrul fin dintre corp si psihic.  
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus