TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 30,34 lei
-30%43,35 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 27.09.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

În culisele psihoterapiei

Jeffrey A. Kottler
Stoc furnizor
PREȚ: 30,34 lei
-30%43,35 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 27.09.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Psihologie-Psihoterapie
Ce înseamnă să porneşti în călătoria interioară a psihoterapiei cu toate bucuriile, avantajele şi provocările sale? Care sunt...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-508-6
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback

În culisele psihoterapiei

MAI MULTE DESPRE CARTE

Ce înseamnă să porneşti în călătoria interioară a psihoterapiei cu toate bucuriile, avantajele şi provocările sale? Care sunt riscurile acestei profesii? Cum să fii un terapeut eficient şi cum poţi deveni unul mai bun? Ce se poate spune despre influenţa clienţilor asupra terapeuţilor?

Jeffrey Kottler răspunde acestor întrebări şi multor altora, explorând provocările cu care se confruntă terapeuţii de astăzi – presiunea datorată impactului crescând al tehnologiei, realităţilor economice şi progreselor teoretice şi tehnice, factorii de stres cauzați de birocraţia din serviciile sociale, de conflictele de muncă şi, nu în ultimul rând, anxietatea şi depresia clienţilor.

Autorul subliniază atât greutăţile inerente ale practicării psihoterapiei, cât şi cele ale interacţiunii cu clienţii dificili, care provoacă terapeutul şi îl frustrează în mod special, şi atrage atenţia asupra fenomenelor de epuizare, oferind sugestii practice pentru a le stopa sau minimiza încă de la început.

Cartea este scrisă pentru practicienii terapiei – asistenţi sociali, consilieri, psihiatri, psihologi, asistenţi medicali în domeniul psihiatric, terapeuţi de familie, cei care lucrează în domeniul asistenţei comunitare, consilieri pastorali şi alţi specialişti în domeniul sănătăţii mentale.

Autor: Jeffrey A. Kottler
Traducător: Ruxandra Vişan
Data apariției: august 2013
Editura: Trei
Titlu original: On Being a Therapist
Pagini: 368
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
terapie, terapeut, consiliere
 • Ruxandra Vişan
  Traducător
  Jeffrey A. Kottler - Autor
  Jeffrey A. Kottler, profesor, consilier şi terapeut, este unul dintre cei mai prolifici autori din domeniile psihologiei şi educaţiei, semnând peste 50 de lucrări cu subiecte variate.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Jeffrey A. Kottler
  Autor
  Ruxandra Vişan - Traducător
  Ruxandra Vişan a urmat stagii de cercetare la mai multe universitati din Europa, printre care Oxford University (Pembroke College) in 2007-2008. In prezent este lector doctor la Departamentul de limba si literatura engleza, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti, unde preda cursuri de istoria limbii engleze, lingvistica si engleza practica. Este autoarea a numeroase articole academice si a volumului Samuel Johnson’s Dictionary of...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus