TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Psihoterapie & consiliere existentială

Emmy van Deurzen, Martin Adams
Colecții/Serii: Psihoterapia
Terapia existentiala are o traditie de un secol de teorie si practica, fundamentandu-si principiile pe intelegerea profunda a omului si a problemelor...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-111-203-9
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Psihoterapie & consiliere existentială

MAI MULTE DESPRE CARTE

Terapia existentiala are o traditie de un secol de teorie si practica, fundamentandu-si principiile pe intelegerea profunda a omului si a problemelor sale. Filosofica in esenta, terapia existentiala cauta sa-i ajute pe oameni sa atinga acea intelepciune care sa-i ajute sa-si inteleaga si sa-si traiasca vietile cu o mai mare constientizare.

Abilitatile terapeutilor existentialisti sunt derivate din calitatile vietii umane si din puterea omului de a-si formula propria reflectie asupra lumii. Invatand din experienta intr-o maniera coerenta si productiva, omul se depaseste pe sine, devenind mai constient de intelesul propriei vieti si dobandind claritatea de care are nevoie pentru a trai in armonie cu sine si lumea din jur.

Cultivand mai degraba dinamismul si spontaneitatea decat anumite tehnici si abilitati, terapia existentiala merge dincolo de cunoasterea existenta, mizand foarte mult pe adaptabilitatea in fata anumitor incercari si experiente umane. Avand o abordare libera si diversa, terapia existentiala ne invita sa traim productiv si creativ in interiorul constrangerilor vietii.

Autor: Emmy van Deurzen, Martin Adams
Traducător: Brânduşa Popa
Data apariției: 2011
Editura: Herald
Titlu original: Skills in Existential Counselling and Psychotherapy
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
analiză, psihanaliză, comportament, existenţialism, psihoterapie
  • Emmy van Deurzen - Autor
      Emmy van Deurzen a fondat Societatea pentru Analiza Existentiala si a creat doua institute de consiliere in domeniu, Regent's College si New School of Psychotherapy and Counselling. Lucrari: Existential Counselling in Practice (1988, Sage); Psychotherapy and the Quest for Happiness (2008, Sage); Dictionary of Existential Psychotherapy and Counselling (colab. Kenward, R 2005, Sage).
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus