TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tratat de psihologie socială TR-DUC-TRADPS-15-N-001
Vezi
galerie

Tratat de psihologie socială

de Dumitru Cristea

Titlu apărut în colecția Psihologie-Psihoterapie la Trei

Id: #234622

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Psihologia socială este una dintre cele mai fascinante ştiinţe ale acestui început de mileniu. Chiar dacă nu este încă o „maşină de fabricat zei", statut la care fără îndoială aspiră, este în mod cert un foarte eficient instrument de cunoaştere şi perfecţionare a personalităţii şi a vieţii sociale.”

Prof. univ. dr. Dumitru Cristea

 



Alte titluri pentru DumitruCristea (autor):
Testamentul unui cruciat (2019) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Dumitru Cristea

Data apariției: mai 2015

ISBN: 978-606-719-296-4

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 1032

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

 

Opinii editoriale

„Întemeietor al Institutului Superior de Informaţii, primul rector al acestei unităţi de elită a învăţământului românesc, director adjunct al Serviciului Român de Informaţii timp de peste patru ani, profesorul univ. dr. Dumitru Cristea este incontestabil unul dintre cei mai redutabili specialişti în domeniul psihologiei sociale aplicate. Adăugând la seria volumelor şi studiilor publicate până în prezent acest impresionant „Tratat de psihologie socială", profesorul Dumitru Cristea marchează într-un mod semnificativ bibliografia aferentă acestui domeniu al cunoaşterii ştiinţifice.”

Acad. Alexandru Surdu

„Profesorul Dumitru Cristea a dovedit că energia unui caracter este singura care nutreşte deopotrivă performanţele şi linia unei vocaţii. De la „războiul propriu" cu paradigma ştiinţei oficiale din anii ’70 la biruinţa de azi, prin această carte execepţională noi identificăm o linie de continuitate, linia unui destin profesional şi a unei energii morale. Dumitru Cristea, un profesor de remarcabilă vocaţie şi un prieten de rară discreţie, într-o lume atât de zgomotoasă şi, vai, atât de ameninţată de inconstanţă şi nesinceritate.”

Prof. univ. dr. Ilie Bădescu