TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Psihoterapia tulburărilor anxioase. Ghid practic pentru terapeuti şi pacienţi

Caroline Hunt, Gavin Andrews, Lisa Lampe, Mark Creamer, Rocco Crino
Rezultatul unui laborios efort de cercetare, volumul include atit notiuni teoretice generale legate de tulburarile anxioase, cit si indicatii...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-0738-9
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover

MAI MULTE DESPRE CARTE

Rezultatul unui laborios efort de cercetare, volumul include atit notiuni teoretice generale legate de tulburarile anxioase, cit si indicatii practice pentru tratamentul acestor afectiuni. Prin aplicarea metodelor descrise, cei care sufera de tulburari anxioase pot fi tratati cu succes, riscul de recidiva fiind extrem de scazut. Fiecare tulburare discutata cuprinde un ghid practic destinat terapeutilor, in care sint descrise metode de diagnosticare si tratament pe care autorii le folosesc de aproape 20 de ani, si un ghid practic pentru pacienti, care le ofera posibilitatea sa inteleaga si sa aplice cu usurinta strategiile terapiei cognitiv-comportamentale.

Cuprins extins:
Aspecte generale ale tulburarilor anxioase • Tulburarea de panica si agorafobia • Fobia sociala • Fobiile specifice • Tulburarea obsesiv-compulsiva • Tulburarea anxioasa generalizata • Sindromul de stres posttraumatic
Autor: Caroline Hunt, Gavin Andrews, Lisa Lampe, Mark Creamer, Rocco Crino
Traducător: Gina Oancea, Miruna Andriescu
Data apariției: 2008
Editura: Polirom
Titlu original: The Treatment of Anxiety Disorders: Clinician Guides and Patient Manuals
Pagini: 888
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
psihologie , medicină, psihoterapie, psihopatologie, psihologie clinică, panica, agorafobia, fobii, obsesiv-compulsivă, stres posttraumatic, tulburări anxioase
 • Gavin Andrews
  Autor
  Caroline Hunt - Autor
  Caroline Hunt este medic psiholog si conferentiar la School of Psychology de la University of Sydney. Are o experienta bogata in tratarea tulburarilor anxioase.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Caroline Hunt
  Autor
  Lisa Lampe
  Autor
  Gavin Andrews - Autor
  Gavin Andrews este profesor de psihiatrie la School of Psychiatry de la University of New South Wales si director la Clinical Research Unit for Anxiety and Depression din cadrul St. Vincent’s Hospital, Sydney.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Gavin Andrews
  Autor
  Mark Creamer
  Autor
  Lisa Lampe - Autor
  Lisa Lampe este psihiatru si lector la School of Psychiatry din cadrul University of New South Wales. Lucreaza ca psihoterapeut la Clinical Research Unit for Anxiety and Depression din Sydney si este director al Anxiety Disorders Program la Evesham Clinic, Cremorne, New South Wales.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Lisa Lampe
  Autor
  Rocco Crino
  Autor
  Mark Creamer - Autor
  Mark Creamer este director al Australian Centre for Posttraumatic Mental Health si profesor in cadrul Department of Psychiatry de la University of Melbourne. Este medic psiholog, cu o experienta indelungata in domeniul stresului traumatic.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Mark Creamer
  Autor
  Rocco Crino - Autor
  Rocco Crino este medic psiholog. Conduce Anxiety Disorders Clinic si este seful sectiei de psihologie la St. Vincent’s Hospital, Sydney.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Journal of the Royal Society of Medicine
"Aceasta carte merita un loc in orice biblioteca medicala.” 

Opinia cititorilor