TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Consilierea centrată pe persoană în acţiune

Brian Thorne, Dave Mearns
Colecții/Serii: Psihologie-Psihoterapie
Cum să eviţi capcana reprezentată de rolul de expert în dirijarea vieţilor oamenilor care îţi solicită ajutorul? Cum poţi fi un...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-402-7
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback

Consilierea centrată pe persoană în acţiune

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cum să eviţi capcana reprezentată de rolul de expert în dirijarea vieţilor oamenilor care îţi solicită ajutorul? Cum poţi fi un companion capabil să încurajeze o relaţie în care clientul poate începe, oricât de timid, să se simtă în siguranţă şi să aibă experienţa primelor semne de acceptare?

Volumul de faţă îl invită pe cititor să participe la experienţa vie a consilierii centrate pe persoană, căutând să îi implice pe practicieni atât la nivelul emoţional, cât şi la cel intelectual. După ce prezintă o recapitulare contemporană a principalelor constructe teoretice specifice acestei abordări – Sine, empatie, acceptare necondiţionată – autorii prezintă caracteristicile şi solicitările specifice fiecărei faze a desfăşurării procesului de consiliere – început, mijloc, încheiere – însoţite de ilustrări clinice ale relaţiei terapeutice. Cartea se încheie cu răspunsuri la întrebările frecvente ale psihologilor, consilierilor în formare, practicienilor debutanţi sau cu experienţă, cărora li se şi adresează.

Autor: Brian Thorne, Dave Mearns
Traducător: Corina Pînzaru, Mihaela Tudosie, Monica Constantinescu
Data apariției: 2010
Editura: Trei
Titlu original: Person-Centred Counselling in Action, 3ed. 2007
Pagini: 376
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
psihoterapie, consiliere

Opinii Editoriale

Counselling and Psychotherapy, The Journal of the British Association for Counselling and Psychotherapy
Discutarea empatiei, acceptării şi congruenţei este centrală şi ar trebui să fie lectură obligatorie pentru toţi practicienii în formare, pentru a înţelege valoarea enormă a acestor concepte de bază… Remarcabil.

Opinia cititorilor