TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Sensul vieţii

Alfred Adler
Colecții/Serii: Psihologie
Cartea, aparuta pentru prima oara în 1933, cu numai patru ani înainte de moartea neaşteptată a lui Alfred Adler, reprezintă o sinteză...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8162-01-0
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Sensul vieţii

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cartea, aparuta pentru prima oara în 1933, cu numai patru ani înainte de moartea neaşteptată a lui Alfred Adler, reprezintă o sinteză a întregii concepţii psihologice şi terapeutice a autoruluiPsihologia individuală profesată de Adler, într-o viziune pe cât de originală pe atât de judicioasă asupra omului şi destinului său, este în acelaşi timp un instrument de influenţare a integrării pozitive a acestuia în societate, în virtutea unei fundamentale trebuinţe de colectivitate. Pe scurt, adlerismul este o teorie şi o practică a învăţului şi dezvăţului care sfidează limitele eredităţii, fără a le ignora însă. De aici pedagogia sa profund optimista.

Autor: Alfred Adler
Traducător: Leonard Gavriliu
Data apariției: 2011
Titlu original: Der Sinn des Lebens
Pagini: 232
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
psihologie individuală, societate, integrare, colectivitate, învăţ, dezvăţ
  • Alfred Adler - Autor
    Alfred Adler (1870–1937), medic şi psihoterapeut austriac, este fondatorul şcolii de psihologie individuală care se situează între psihanaliza lui Sigmund Freud şi logoterapia lui Viktor Frankl. Alături de Freud şi Jung este considerat unul dintre cei mai importanţi psihoterapeuţi moderni. Autor prolific, a publicat peste 300 de cărţi şi articole.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus