TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cele 7 greșeli pe care le fac părinții

John C. Friel, Linda D. Friel
Colecții/Serii: Cărți pentru viața ta
O zi grea la serviciu, aglomerație în trafic, coadă la supermarket, facturi urgente de plătit, un loc de parcare ocupat și o țeavă de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-16-2023-7
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback

Cele 7 greșeli pe care le fac părinții

MAI MULTE DESPRE CARTE

O zi grea la serviciu, aglomerație în trafic, coadă la supermarket, facturi urgente de plătit, un loc de parcare ocupat și o țeavă de reparat. Cum ar fi ca după o astfel de zi să vă întoarceți acasă și copilul dumneavoastră să se joace cuminte, să își strângă conștiincios jucariile, să nu se strâmbe la mâncarea din fața lui, să se spele pe dinți chiar dacă nu îi place gustul pastei și periuța îl gâdilă, să asculte răbdător povestea citită, să nu protesteze când vine ora de culcare, să știe cum să se îmbrace în pijama și chiar să vrea să doarmă singur în camera lui? Pentru mulți dintre noi pare o amăgire.

Lucrarea Cele 7 greșeli pe care le fac părinții vă va ajuta să scapați de îngăduitoarele cuvinte: "Așa sunt copiii..." John C. Friel și Linda D. Friel, doi psihologi cu experiență în creșterea copiilor, oferă exemple ce se pot regăsi cu ușurință în mai toate familiile în care controlul asupra micuților este greu de realizat sau lipsește cu desăvârșire. Ei vin în întâmpinarea cititorilor cu sfaturi practice pe care trebuie să le respecte atât mamele, cât și tații. Un copil căruia mama îi interzice ceea ce îi permite, pe ascuns, tatăl este un copil confuz. Bunele intenții nu sunt suficiente. Multe dintre greșelile menționate în această carte sunt lucruri pe care cei mai mulți le consideră normale și chiar le cred folositoare.      
Creșterea unui copil presupune uneori un proces descurajant și plin de frustrări. Parcurgând aceste capitole, veți descoperi că poate fi cea mai frumoasă și mai plină de satisfacții experiență.

Autor: John C. Friel, Linda D. Friel
Traducător: Anne Marie Newmann
Data apariției: noiembrie 2008
Editura: Amaltea
Titlu original: The 7 Worst Things Good Parents Do
Pagini: 176
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
psihologie aplicată, copii, creșterea copiilor, greșeli, ghid pentru părinți

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus