TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Fereşte-te să iubeşti un pervers

Véronique Moraldi
Dacă Făt-Frumos se transformă în Mister Hyde, iată-te între ghearele unui „duşman" cotidian care te va submina din punct de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-093-7
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Fereşte-te să iubeşti un pervers

MAI MULTE DESPRE CARTE

Dacă Făt-Frumos se transformă în Mister Hyde, iată-te între ghearele unui „duşman" cotidian care te va submina din punct de vedere psihologic şi fizic! Înseamnă probabil că te-ai legat de ceea ce se cheamă homo pervertus banalus, sau homo pervertus ordinarius sau homo pervertus habilis. Întotdeauna acelaşi, cu prea mici excepţii. Tocmai de aceea este important să ştii să-l recunoşti, deîndată ce îl întâlneşti. Această carte descrie strategia pe care o aplică un astfel de om, pentru a-şi întări dominaţia asupra ta, arsenalul teribil pe care îl pune în joc pentru a-şi atinge scopurile. Care sunt domeniile de predilecţie asupra cărora îşi exercită arta manipulării? Ce se ascunde dincolo de numeroasele sale feţe? Care-i este vocabularul? Cum să te fereşti de el?
Pornind de la anecdote şi mărturii concrete, Véronique Moraldi abordează cu umor subiectul crucial al perversiunii conjugale din viaţa cotidiană, o perversiune extrem de banală, răspândită şi totuşi distructivă pentru cel sau cea care îi cad pradă. Prin caracterul său explicativ şi prin sfaturile sale practice, această carte îţi va da puterea de a te elibera de sub dominaţia unui pervers sau te va ajuta să te fereşti de pericolul de a te lega de o astfel de persoană.

Cuprins extins:
Prefaţă
Prolog

1 Perversul şi strategia lui: punerea la punct a influenţei
2 Teritoriile predilecte ale perversului
3 Cine este el? Cine este acest om?
4 Mic ghid lexical al perversului
5 Despărţirea
6 Pe viitor, sau perioada de după pervers, sau cum să eviţi să cazi din nou pe mâna unui pervers
Autor: Véronique Moraldi
Traducător: Ileana Cantuniari
Data apariției: 2006
Editura: Trei
Titlu original: Gardez-vous d'aimer un pervers
Pagini: 312
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
strategie, influenţă, despărţire, obsesie, psihologie, viaţă conjugală, cuplu, viaţă de familie

Opinii Editoriale

Jaques Salome
Ne aflăm, în unele pagini, la limita credibilului: „Cum de este cu putinţă aşa ceva astăzi? într-o ţară civilizată, cultivată…" Da, aşa ceva este cu putinţă şi încă mai frecvent decât ne închipuim, cu modalităţile şi virtuozităţile pe care le descoperim, continuând lectura acestei cărţi. Abordarea pe care o face Véronique Moraldi denotă multă fineţe în observarea comportamentelor, atât ale perversului descris în multiplele lui variante, cât şi ale victimei sale. Cartea ei este o lucrare cu efect benefic şi, în mod paradoxal, înviorătoare, purtătoare a unei tonice vitalităţi care le va face pe cititoare — şi, de asemenea, de ce nu, pe cititori —, cel puţin eu unul le urez acest lucru, să vrea să renunţe la nişte relaţii în cadrul cărora pare cu neputinţă nu doar să te respecţi pe tine însuţi, ci pur şi simplu să exişti pe de-a întregul, din plin, având sentimentul că eşti coautorul vieţii tale.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus