TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Femei care iubesc prea mult. Atunci când îți dorești și speri că el se va schimba

Robin Norwood
Colecții/Serii: C&A Motivațional
Îl iubești. Nu e perfect, dar cine este? E mai ciudat, mai retras, cam timid și parcă totul în el îți cere ajutorul. Iar tu...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-9397-12-3
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback

Femei care iubesc prea mult. Atunci când îți dorești și speri că el se va schimba

MAI MULTE DESPRE CARTE

Îl iubești. Nu e perfect, dar cine este? E mai ciudat, mai retras, cam timid și parcă totul în el îți cere ajutorul. Iar tu ești mereu acolo, când bea prea mult, când rămâne șomer cu lunile, când se poartă cum se poartă... Pentru că ȘTII că are nevoie de tine.
Toată viața ta se învârte în jurul lui. Poate-poate, cine știe, într-o zi o să se schimbe de-adevăratelea, precum broasca din povestea fermecată. Numai că anii trec, tu dai tot mai mult, iar el nu se schimbă. Te întrebi de ce, apoi treci peste asta, viața trebuie traită, n-ai timp să te oprești din drum.

Ei bine, Robin Norwood spune stop: oprește-te, e prea mult. Nu EL e cel care trebuie să se schimbe, ci TU. Tu ești cea care iubește prea mult, și, ca și băutura, mâncarea sau orice altă activitate excesivă, iubirea care a trecut de la "mult" la "prea mult" nu mai este iubire, e obsesie. Nu-i ușor de acceptat, nici de trăit cu ideea că nu el, ci tu greșești. Dar autoarea, care a trecut ea însăși printr-o astfel de relație epuizantă, propune câțiva pași către autocunoaștere și conștientizare: de ce te îndrăgoștesti numai de bărbați distanți, sau care nu-ți pot oferi ceea ce îți dorești în viață? De ce nu reușești să-l schimbi?

Pentru că ei corespund unui tipar ascuns în psihicul tău. Odată ce te vei schimba, vei deveni alta și vei atrage un alt gen de bărbați. Stabilește-ți prioritățile: TU ești cea mai importantă persoană din viața ta. Doar de-asta este a TA, nu?

Autor: Robin Norwood
Traducător: Daniela Neacșu
Data apariției: 2003
Editura: Amaltea
Titlu original: Women Who Love Too Much: When You Keep Wishing and Hoping He'll Change
Pagini: 202
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
relații, cuplu, probleme de cuplu, psihanaliză, consiliere, psihologie aplicată, schimbare, autocunoaștere, dezvoltare personală

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus