TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Depașește cele 8 obstacole din calea comunicării AM-KHR-DC8ODC-06-N-001
Depașește cele 8 obstacole din calea comunicării
Vezi
galerie

Depașește cele 8 obstacole din calea comunicării

de Kevin Hogan, Ron Stubbs

Id: #228697

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Zi de zi, bărbați și femei interacționează pe plan social, profesional și intim; foarte des, pe parcursul unei singure zile, mulți dintre ei își dau seama că au încercat în van să descifreze cuvintele sau gesturile sexului opus. Ce s-a întâmplat între ei? Și cum s-a întâmplat?


Aceste așa-zise mesaje "codificate" sunt consecința faptului că nu recunoaștem și nu înțelegem ciclul comunicării și nici barierele care se interpun în calea comunicării eficiente. Poate că vorbim aceeași limbă, dar cu siguranță nu împărtășim același tipar de comunicare. Psihoterapeuții înșiși susțin că oamenii s-ar confrunta cu mai puține probleme emoționale și cu un nivel mai redus de stres dacă ar cunoaște câteva aspecte fundamentale despre comunicare.


În afaceri și în relațiile interumane, arta de a comunica nu este nicidecum o opțiune, ci o condiție sine qua nonKevin Hogan și Ron Stubbs reușesc, recurgând la tehnici din programarea neurolingvistică, la studii științifice asupra psihicului și comportamentului uman, dar și la dezvăluirea unor aspecte inedite despre limbajul non-verbal, să ne arate cum putem crea armonie la locul de muncă și în relațiile de afaceri, consolidându-ne totodată legăturile cu prietenii, partenerul de viață și familia.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kevin Hogan, Ron Stubbs

Traducător: Iris Manuela Gâtlan-Anghel

Data apariției: 2006

ISBN: 9789737780386

Copertă: Paperback

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea

Ron Stubbs
Ron Stubbs
Autor

Ron Stubbs este autorul a 10 cărți și producător a 20 de CD-uri. CD-ul său de de...

vezi autor