TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Depașește cele 8 obstacole din calea comunicării

Kevin Hogan, Ron Stubbs
Colecții/Serii: Mileniul Trei
Zi de zi, bărbați și femei interacționează pe plan social, profesional și intim; foarte des, pe parcursul unei singure zile, mulți dintre ei...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-7780-38-8
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback

Depașește cele 8 obstacole din calea comunicării

MAI MULTE DESPRE CARTE

Zi de zi, bărbați și femei interacționează pe plan social, profesional și intim; foarte des, pe parcursul unei singure zile, mulți dintre ei își dau seama că au încercat în van să descifreze cuvintele sau gesturile sexului opus. Ce s-a întâmplat între ei? Și cum s-a întâmplat?

Aceste așa-zise mesaje "codificate" sunt consecința faptului că nu recunoaștem și nu înțelegem ciclul comunicării și nici barierele care se interpun în calea comunicării eficiente. Poate că vorbim aceeași limbă, dar cu siguranță nu împărtășim același tipar de comunicare. Psihoterapeuții înșiși susțin că oamenii s-ar confrunta cu mai puține probleme emoționale și cu un nivel mai redus de stres dacă ar cunoaște câteva aspecte fundamentale despre comunicare.

În afaceri și în relațiile interumane, arta de a comunica nu este nicidecum o opțiune, ci o condiție sine qua nonKevin Hogan și Ron Stubbs reușesc, recurgând la tehnici din programarea neurolingvistică, la studii științifice asupra psihicului și comportamentului uman, dar și la dezvăluirea unor aspecte inedite despre limbajul non-verbal, să ne arate cum putem crea armonie la locul de muncă și în relațiile de afaceri, consolidându-ne totodată legăturile cu prietenii, partenerul de viață și familia.

Autor: Kevin Hogan, Ron Stubbs
Traducător: Iris Manuela Gâtlan-Anghel
Data apariției: 2006
Editura: Amaltea
Pagini: 160
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
psihologie aplicată, gesturi, limbajul trupului, comunicare, relații interumane, limbaj non-verbal, NLP
  • Kevin Hogan - Autor
    Kevin Hogan este unul dintre cei mai proeminenți experți americani în limbajul corporal și specialist în instruirea personalului. Subiectele cursurilor, seminariilor și conferințelor sale sunt convingerea, influențarea, limbajul corporal, inteligență emoțională, comunicarea și motivarea. Deține un doctorat în psihologie și oferă consultanță multora dintre cele mai mari bine-cunoscute companii și organizații.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor