TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Nu e sfârşitul lumii. Dezvoltarea rezilienţei şi optimismului, în vremurile schimbării

Joan Borysenko
Lumea se află în stare de criză... însă nu este obligatoriu să fim şi noi. Cunoaştem cu toţii persoane puternice şi energice,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-1701-72-1
EAN-16: 9789731701721
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Nu e sfârşitul lumii. Dezvoltarea rezilienţei şi optimismului, în vremurile schimbării

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lumea se află în stare de criză... însă nu este obligatoriu să fim şi noi. Cunoaştem cu toţii persoane puternice şi energice, care îşi revin după situaţii dificile şi îşi creează viaţa pe care şi‑o doresc. Aceasta este promisiunea schimbării. Alţi oameni cedează în faţa stresului, îşi pierd speranţa şi sănătatea. Acesta este pericolul din vremurile schimbării. Vestea bună este că rezilienţa nu e doar un cadou ereditar, de care se pot bucura câţiva norocoşi, ci este o abilitate pe care toţi oamenii o pot exersa şi stăpâni.

Persoanele reziliente întâmpină realitatea cu capul sus, acţionează, caută înţelesurile profunde ale vieţii, râd frecvent şi sunt adevăraţi maeştri ai improvizării. Avem deja de‑a face cu un nou fel de selecţie naturală. Pe măsură ce schimbarea şi nesiguranţa se accentuează, cei dominaţi de stres vor fi din ce în ce mai puţin competitivi, iar oamenii plini de speranţă şi rezistenţi la stres vor conduce lumea.

Autor: Joan Borysenko
Traducător: Daria Vasilescu
Data apariției: septembrie 2010
Editura: For You
Titlu original: It`s not the end of the world
Pagini: 117
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
stres, dezvoltare personală
  • Joan Borysenko Joan Borysenko - Autor
    Joan Borysenko, Ph.D., este un orator de renume internaţional în spiritualitate, medicină integrativă şi legătura dintre minte şi corp. Ea deţine un doctorat în ştiinţele medicale, de la Facultatea de Medicină Harvard, o licenţă de psiholog...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Dr. Wayne W Dyer, autor al bestselerului "Gata cu scuzele!"
 „Joan Borysenko este cea mai deşteaptă femeie pe care am întâlnit‑o. Vă sfătuiesc să vă adăpaţi la acest izvor de înţelepciune.”
Joan Borysenko, autoarea cărții "Vina ne învaţă, iubirea ne vindecă"
„Am scris această carte pentru a vă învăţa cum să staţi în faţa fricii, fără ca văpaia ei să vă atingă. Sunt convinsă că puteţi face asta. Orice vi s‑ar întâmpla, ţineţi minte... nu este sfârşitul lumii. Este doar un apel către geniul care dormitează în voi – şi în noi toţi – un geniu pregătit şi capabil să recreeze lumea.”

Opinia cititorilor