TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Calea spre iubire. Strategii spirituale pentru vindecare

Deepak Chopra
Calea spre Iubire este o fuziune remarcabilă între înțelepciunea orientală și spiritul practic occidental, între...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-7978-11-0
EAN-16: 9789737978110
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Paperback

Calea spre iubire. Strategii spirituale pentru vindecare

MAI MULTE DESPRE CARTE

Calea spre Iubire este o fuziune remarcabilă între înțelepciunea orientală și spiritul practic occidental, între cunoașterea antică și cercetarea modernă, o convergență care a devenit caracteristică lucrărilor lui Deepak Chopra, recunoscute pe plan mondial. Această carte, care are tente lirice și practice, ne inspiră să găsim noi strategii pentru a înlatura obstacolele din calea spre iubire, pentru a reface sufletul nelimitat al iubirii și pentru a găsi romantismul care va dura o viață întreagă. 
Extragându-și esența din textele vedice ale Indiei, ca și din alte tradiții de mare înțelepciune, doctorul Chopra descrie cele șapte stadii ale iubirii, care încep și culminează cu extazul. La fiecare stadiu, noi auzim povești ca cea a Clarei, care se îndrăgostește numai de bărbați la care nu poate ajunge; povestea lui Frank și Della, al căror mariaj a devenit, dupa opt ani, un câmp de bătălie și neîncredere; povestea lui Gail și Jarrett, care au ajuns la pensie fără să înțeleagă cum să se adapteze împreună în noua lor viață. Pe masură ce vedem modul în care aceste cupluri își depășesc obstacolele, și pe măsură ce trecem printr-o serie de exerciții specifice, înglobăm aceste lecții în propria noastră experiență. 
Cu toții știm că singurul mod de a ne bucura de extazul unei adevărate povești de iubire, care să dureze o viață, este ca în primul rând să descoperim iubirea în noi înșine, - dar această sarcină s-a dovedit întotdeauna a fi prea dificilă. Cel putin, până acum. În această carte, veți găsi un model uluitor, o posibilitate uluitoare de a ajunge la teritoriul încă neexplorat al propriei voastre inimi. La început, Deepak Chopra, care a pornit prin explorarea medicinii trupului și minții și este autor a nenumărate cărți de succes, ne îndrumă cu o înțelepciune atemporală și cu exemple din viața de zi cu zi, iar apoi ne conduce, pas cu pas, spre calea spre iubire. Și, odată ce descoperim iubirea din noi, începem să o vedem pretutindeni - în iubiții noștrii, în soți, soții, mame, tați, frați, surori, prieteni - până când propriile noastre vieți devin o acțiune permanentă plină de pasiune, romantism, împlinire și miraculos.

Autor: Deepak Chopra
Traducător: Maria Coman, Monica Vișan
Data apariției: iunie 2004
Editura: For You
Titlu original: Path To Love
Pagini: 312
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
iubire, autocunoaștere, relații, dezvoltare personală, psihologie practică
 • Monica Vișan
  Traducător
  Deepak Chopra Deepak Chopra - Autor
  Dr. Deepak Chopra, american de origine indiană, este cel mai cunoscut şi mai respectat practician în domeniul medicinei alternative. Fiind specializat în medicină internă şi endocrinologie, Chopra a predat în şcolile medicale din cadrul...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Deepak Chopra
  Autor
  Monica Vișan - Traducător
  Profesoara de limba engleza, absolventa a Universitatii Bucuresti. A predat la scoli si licee din Bucuresti. Din 1997 este directoarea editurii FOR YOU. Locuieste in Bucuresti, impreuna cu catelul ei, Pretty. Conduce un grup de dezvoltare spirituala, care se intalneste in fiecare miercuri la ora 17, in sala Universitatii Populare din str. Biserica Amzei nr 5-7.
  AFLĂ MAI MULTE

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus