TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Lecții de vrăjitorie

Georges Charpak, Henri Broch
Colecții/Serii: Paşi peste graniţe
Credeti ca astrele va influenteaza destinul? Credeti ca exista telepatie? Ca forta privirii poate indoi o sarma sau misca obiecte? Ca pentru...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-50-1528-2
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Lecții de vrăjitorie

MAI MULTE DESPRE CARTE

Credeti ca astrele va influenteaza destinul? Credeti ca exista telepatie? Ca forta privirii poate indoi o sarma sau misca obiecte? Ca pentru coincidentele vietii de zi cu zi e nevoie de explicatii "mai profunde"? Adeptii paranormalului sunt gata sa va asigure ca la toate aceste intrebari raspunsul e da. Insa doi savanti -- Georges Charpak este laureat al Premiului Nobel pentru fizica, iar Henri Broch, intemeietorul unei discipline care se ocupa tocmai cu studiul stiintific al paranormalului -- s-au hotarat sa supuna aceste fenomene unui examen riguros. Rezultatul e un sir de lectii la capatul carora puteti pretiinde cu toata indreptatirea titlul de "vrajitor", cel putin in fata celor care n-au citit cartea.

Lectiile de vrajitorie continua o directie a colectiei "Pasi peste granite", in care se inscriu Homo videns de Giovanni Sartori si Stiinta Voodoo de Robert Park: vaccinarea impotriva infantilizarii si credulitatii. Cartea lui Charpak si Broch e o excelenta demonstratie de spirit critic, intr-o lume ahtiata dupa tot felul de false miracole ce prolifereaza cu complicitatea televiziunilor si a ziarelor de scandal.

Autor: Georges Charpak, Henri Broch
Traducător: Dana Florean
Data apariției: 2007
Editura: Humanitas
Titlu original: Devenez sorciers, devenez savants
Pagini: 196
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
ştiinţa pentru toți, fenomene paranormale explicate, fizică

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus