TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puzzle de lemn, 100 piese în formă de căluț de mare
Puzzle de lemn, 100 piese în formă de căluț de mare
Vezi
galerie

Puzzle de lemn, 100 piese în formă de căluț de mare

Id: #427604

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Orice puzzle reprezintă provocare, atenție, concentrare și răbdare. Dezvoltă dexteritatea și atenția pentru detalii și se va transforma în multe ore de joacă și distracție pentru copii, adulți sau întreaga familie.


Puzzle-ul din lemn în formă de Căluț de Mare nu este un puzzle obișnuit, pe lângă forma sa specifică, fiecare piesă are o formă unică și necesită un grad ridicat de atenție.


Piesele sunt din lemn, cu o grosime de 4 mm, ceea ce îi conferă rezistență în timp și astfel poate fi asamblat și dezasamblat de oricâte ori veți dori.


Vine ambalat într-o cutie elegantă din lemn, iar piesele sunt puse în interior într-un săculeț din material textil. După asamblare are o dimensiune aproximativă de 10 x 20 cm, se poate lipi și pune pe perete ca un tablou sau pe picioarele suport incluse în cutie. În cutie se găsește și o poză mărită pentru a vă ajuta în asambălrea imaginii.


Este un cadou ideal atât pentru copii, cât și pentru tinerii și adulții pasionați de puzzle-uri și provocări ale minții și imaginației!


Descoperă întreaga colecție de puzzle-uri din lemn cu forme speciale!

 

Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani! Jucăria/produsul poate conține piese mici care se pot înghiți sau inhala, existând pericolul de sufocare, sau nu este potrivit copiilor mai mici de 3 ani. Vă rugăm să îndepărtați toate ambalajele, capsele, firele și etichetele atașate înainte de a da jucăria unui copil. A se folosi sub stricta supraveghere a unui adult. Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare. Păstrați jucăria/produsul departe de foc, feriți jucăria/produsul de temperaturi ridicate și umiditate.


Dimensiune: Cutie: 21 x 16 x 5 cm


Număr piese: 100

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: decembrie 2022

EAN-13: 0048544019942

Limbă: Română

Clasificare: 8 - 14 ani

Brand: Yisheng

Material: lemn