TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Izvoarele obligaţiilor în Codul civil art. 1164-1395

Sache Neculaescu
Colecții/Serii: Coduri şi legi comentate
Lucrarea de fata isi propune o evaluare critica a noilor prevederi normative rezervate de actualul Cod civil izvoarelor de obligatii privite din...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-18-0220-3
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Izvoarele obligaţiilor în Codul civil art. 1164-1395

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea de fata isi propune o evaluare critica a noilor prevederi normative rezervate de actualul Cod civil izvoarelor de obligatii privite din perspectiva unor principii directoare ale dreptului european al contractelor, a terminologiei comune aplicabile obligatiilor civile, instrumente menite sa asigure coerenta si omogenitatea unui viitor drept privat european.

Autorul nu se rezuma sa explice si sa interpreteze noile prevederi normative, ci face o analiza pe textele acestora, avansand de fiecare data observatii critice incitante, cu ample trimiteri, atat la reglementarile in vigoare ale dreptului comparat, cat si la proiectele europene de codificare a dreptului contractelor. Este valorificata o bibliografie consistenta si relevanta pentru institutiile juridice examinate. Stilul polemic al analizelor pe text si propunerile avansate ofera acestei lucrari originalitate, invitand de fiecare data cititorul la propria evaluare a prevederilor supuse examinarii. Sunt opinii si convingeri ale unui profesionist care a avut sansa de a fi fost nu doar practician al dreptului de-a lungul a peste patru decenii, ci si profesor de drept civil. De aceea, noua carte se adreseaza atat studentilor, cat si tuturor profesionistilor dreptului interesati de noile solutii normative avansate de actualul Cod civil in materia izvoarelor de obligatii.

Autor: Sache Neculaescu
Data apariției: iulie 2013
Editura: C.H. Beck
Pagini: 848
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept civil, art. 1164-1395, codul civil, obligaţiile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus