TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Formulare comentate. 129 de cereri şi acţiuni în litigiile de muncă şi asigurări sociale

Amelia Farmathy
Colecții/Serii: Formulare și modele
129 de cereri si actiuni ... ... este un ghid practic despre cum sa ne adresam instantei in litigiile de munca si de asigurari sociale. Cum intocmesc...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-522-353-0
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Formulare comentate. 129 de cereri şi acţiuni în litigiile de muncă şi asigurări sociale

MAI MULTE DESPRE CARTE

129 de cereri si actiuni ...

... este un ghid practic despre cum sa ne adresam instantei in litigiile de munca si de asigurari sociale. Cum intocmesc cererea de chemare in judecata? Unde o depun? Cine m-ar putea reprezenta in proces? Pe ce (probe) ma bazez? Cum ma pot apara? Cum formulez singur o intampinare? Ce termene trebuie sa respect? Cat ma costa, de fapt, un proces? Am dreptul la despagubiri?

De la cele mai simple litigii – nerespectarea obligatiei de informare, nepredarea carnetului de munca, acordarea pensiei de urmas – si pana la conflicte juridice de amploare – contestarea deciziei de concediere, neplata salariilor, raspunderea patrimoniala a salariatului, nulitatea contractului colectiv de munca, suspendarea grevei, contestarea deciziei de pensionare – veti gasi aici toate tipurile de cereri, actiuni si intampinari pentru a va apara corect drepturile in fata Justitiei.

Fie ca sunteti salariat sau angajator, sunteti pensionar sau reprezentati institutia chemata in judecata, acest ghid va poate ajuta in egala masura. Fiecare actiune prezentata aici este o constructie in oglinda; fiecare cauza este analizata atat din perspectiva reclamantului, cat si a paratului, cu modele de cereri, exemple si explicatii concrete.

CD-ul alaturat cuprinde toate modelele de actiuni si intampinari in format editabil, gata de completat si utilizat in orice tip de proces.

Autor: Amelia Farmathy
Data apariției: noiembrie 2010
Editura: Hamangiu
Pagini: 560
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
dreptul muncii şi securităţii sociale, formulare comentate, litigii de muncă, asigurări sociale

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus