TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Infracţiuni prevăzute în legi speciale. Comentarii şi explicaţii

Adrian Mihai Hotca, Maxim Dobrinoiu, Mirela Gorunescu, Norel Neagu, Radu Florin Geamănu
Colecții/Serii: Coduri şi legi comentate
Aflata la cea de-a treia editie, lucrarea Infractiuni prevazute in legi speciale si-a gasit un loc binemeritat pe raftul cartilor juridice, deoarece...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-18-0143-5
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Infracţiuni prevăzute în legi speciale. Comentarii şi explicaţii

MAI MULTE DESPRE CARTE

Aflata la cea de-a treia editie, lucrarea Infractiuni prevazute in legi speciale si-a gasit un loc binemeritat pe raftul cartilor juridice, deoarece persoanele interesate gasesc analizate cele mai intalnite infractiuni care au alt sedes materiae decat Codul penal.

Dintre acestea mentionam infractiunile prevazute in legislatia privind: prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie; prevenirea si sanctionarea spalarii banilor; prevenirea si combaterea evaziunii fiscale; prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri; prevenirea si combaterea traficului de persoane; domeniul protectiei mediului, al proprietatii intelectuale, electoral si informatic.
Avand ca obiectiv prezentarea tuturor infractiunilor prevazute in legi speciale, in ultima parte a lucrarii sunt redate, in extras, toate normele de incriminare care nu se bucura de analiza speciala, intrucat sunt mai putin intalnite in practica judiciara.

Cititorii vor fi surprinsi cand vor afla ca, in afara Codului penal, sunt peste 500 de norme de incriminare, care reglementeaza aproximativ 1000 de infractiuni.

Autor: Adrian Mihai Hotca, Maxim Dobrinoiu, Mirela Gorunescu, Norel Neagu, Radu Florin Geamănu
Data apariției: martie 2013
Editura: C.H. Beck
Pagini: 1080
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept penal, legi speciale, corupţie, evaziune fiscală, trafic şi consum, trafic de persoane, protecţia mediului, infracţiuni

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus