TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Infracţiuni contra libertăţii persoanei

Victor Văduva
Colecții/Serii: Jurisprudenţă
Conceputa ca instrument de lucru pentru practicienii dreptului, lucrarea de fata propune o analiza jurisprudentiala aprofundata a celor mai...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-522-861-0
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Infracţiuni contra libertăţii persoanei

MAI MULTE DESPRE CARTE

Conceputa ca instrument de lucru pentru practicienii dreptului, lucrarea de fata propune o analiza jurisprudentiala aprofundata a celor mai importante infractiuni contra libertatii persoanei – lipsirea de libertate in mod ilegal, violarea de domiciliu, amenintarea si santajul – prin preluarea si comentarea a peste 100 de solutii din practica judecatoreasca. Sunt prezentate pe larg aspecte privind elementele constitutive si modalitatile de comitere ale infractiunilor supuse cercetarii, delimitarea si raportul cu alte infractiuni, solutii procedurale pertinente, precum si decizii pronuntate in analiza constitutionalitatii sau in interesul legii.

Majoritatea hotararilor judecatoresti sunt insotite de note explicative complexe, in care autorul expune atat opiniile exprimate in doctrina cu privire la problema analizata, cat si propriile opinii, ce pot fi integrate in gandirea si preocuparile juridice actuale, precum si, acolo unde este cazul, distinctiile intre actuala reglementare si cea din noul Cod penal.

Autor: Victor Văduva
Data apariției: noiembrie 2012
Editura: Hamangiu
Pagini: 400
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
drept penal, infracţiuni contra libertăţii persoanei

Opinia cititorilor