TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Probleme de drept civil şi drept procesual civil din practica instanţei supreme 2008-2009

Traian Dârjan
Colecții/Serii: Jurisprudenţă
Avand in vedere primirea calduroasa de care s-a bucurat precedenta lucrare intitulata „Jurisprudenta civila a instantei supreme...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-115-704-7
EAN-16: 978973115704
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Probleme de drept civil şi drept procesual civil din practica instanţei supreme 2008-2009

MAI MULTE DESPRE CARTE

Avand in vedere primirea calduroasa de care s-a bucurat precedenta lucrare intitulata „Jurisprudenta civila a instantei supreme 2003-2007” de acelasi autor, culegerea de fata – redusa cantitativ, dar sporita calitativ – continua publicarea pana la zi a celor mai relevante decizii rezumate ale Înaltei Curti de Casatie si Justitie, pronuntate in materie civila si procesual-civila. Este vorba de decizii de speta ale Sectiei civile si de proprietate intelectuala a instantei supreme, pronuntate ca urmare a recursurilor exercitate impotriva deciziilor date in apel, in primul rand de Sectia civila a Curtii de Apel Cluj, dar si de alte curti de apel din tara, in urma cailor de atac declarate in contra sentintelor pronuntate in prima instanta de Tribunalele Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Salaj, dar si de alte tribunale din tara.
Lucrarea prezinta cele mai importante probleme de drept civil si procesual civil ivite in practica instantei noastre supreme, cu predilectie din materia proprietatii imobiliare – un accent deosebit fiind pus pe imobilele preluate in mod abuziv –, a proprietatii intelectuale, a repararii prejudiciilor cauzate din erori judiciare etc. Forma supla si incitanta in care este prezentat materialul prelucrat si sistematizat dupa o metoda originala, reprezinta o transpunere fericita a tehnologiei de know-how, adaptata la cerintele problematicii abordate.

Autor: Traian Dârjan
Data apariției: aprilie 2010
Editura: C.H. Beck
Pagini: 360
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept civil, drept procesual civil, practica instanţei supreme

Opinia cititorilor