TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Practica judiciară de casare în materie civilă 2010-2011

Traian Dârjan
Colecții/Serii: Jurisprudenţă
Titlul cartii reflecta cuprinsul ei, cu precizarea ca hotararile judecatoresti adunate intre copertile lucrarii au fost pronuntate in imensa lor...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-115-905-8
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Practica judiciară de casare în materie civilă 2010-2011

MAI MULTE DESPRE CARTE

Titlul cartii reflecta cuprinsul ei, cu precizarea ca hotararile judecatoresti adunate intre copertile lucrarii au fost pronuntate in imensa lor majoritate de Sectia civila, de munca si asigurari sociale, pentru minori si familie a Curtii de Apel Cluj si intr-o foarte mica masura de alte instante, in perioada 2010-2011 si doar cateva in anul 2009. Este vorba de decizii de casare, respectiv de modificare, iar unele au pastrat solutiile atacate. Aceste exceptii de la regula s-au facut din dorinta de a-i oferi lectorului o cat mai bogata arie tematica.
Un titlu poate mai adecvat acestei carti ar fi fost „Practica judiciara ca pretext”, deoarece hotararile judecatoresti reunite aici constituie adeseori doar prilejul pentru dezbaterea unor probleme de drept material sau procesual civil ce nu si-au gasit inca solutionarea unitara.

Public-tinta:
Cartea se adreseaza cu precadere practicienilor dreptului – judecatori, avocati, consilieri juridici –, care vor gasi in ea solutii la problemele juridice controversate, dar in egala masura ea se adreseaza si teoreticienilor dreptului – profesori, studenti, cercetatori – si nu in ultimul rand publicului larg, care a dobandit o inalta constiinta juridica si este interesat de modul de rezolvare a problemelor din domeniile dreptului familiei, dreptului civil, dreptului muncii, dreptului asigurarilor sociale si dreptului procesual civil.

Autor: Traian Dârjan
Data apariției: iunie 2011
Editura: C.H. Beck
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept civil, casare în materie civilă, practică judiciară

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus