TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Răspunderea contravenţională. Practică judiciară

Nicoleta Cristus
Colecții/Serii: Jurisprudenţă
Avand in vedere numarul mare de fapte contraventionale prin care se incalca adesea normele ce reglementeaza diverse domenii de activitate, precum si...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-522-447-6
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Răspunderea contravenţională. Practică judiciară

MAI MULTE DESPRE CARTE

Avand in vedere numarul mare de fapte contraventionale prin care se incalca adesea normele ce reglementeaza diverse domenii de activitate, precum si procentul semnificativ al plangerilor contraventionale aflate pe rolul instantelor de judecata, am pregatit editia a 2-a a lucrarii cu scopul de a fi utila atat celor implicati in comiterea unor astfel de fapte sau in constatarea si sanctionarea lor, avocatilor, dar si judecatorilor chemati sa solutioneze cererile de anulare a proceselor-verbale incheiate de agentii constatatori.

Culegerea – completata cu decizii din perioada 2010-2011 – aduce in atentia cititorilor solutii ale instantelor nationale, cele mai multe dintre acestea nepublicate, deciziile Inaltei Curti de Casatie si Justitie date in interesul legii, precum si hotararile C.E.D.O. in materie contraventionala pronuntate impotriva Romaniei.

Autor: Nicoleta Cristus
Data apariției: mai 2011
Editura: Hamangiu
Pagini: 456
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
drept administrativ, răspunderea contravenţională, practică judiciară

Opinia cititorilor