TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cartea de termene în procedura civilă

Mihail Barbu
Colecții/Serii: Studii şi monografii
A treia editie a lucrarii este un inceput nou pe baza Noului Cod de procedura civila. Inceputul omenesc nu poate fi exhaustiv si nici definitiv, prin...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-18-0142-8
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Cartea de termene în procedura civilă

MAI MULTE DESPRE CARTE

A treia editie a lucrarii este un inceput nou pe baza Noului Cod de procedura civila. Inceputul omenesc nu poate fi exhaustiv si nici definitiv, prin urmare si lucrarea aceasta se rezuma la a fi un ajutor pentru perioada ce va urma.

Lucrarea isi pastreaza structura din editiile anterioare si ofera o prezentare clara si sistematica a termenelor procedurale din Codul de procedura civila si din legislatia conexa a taxelor de timbru si timbrului judiciar. Termenele sunt insotite de caracterizari si de jurisprudenta si doctrina selectate generate de vechiul cod si aplicabile si noilor termene, iar in partea a doua, pentru a permite parcurgerea cu usurinta a perioadei de trecere, sunt cuprinse raportari punctuale la Codul de procedura civila de la 1865.

Acest instrument este necesar tuturor profesiilor juridice spre usurarea procesului de adaptare la noile termene procedurale.

Autor: Mihail Barbu
Data apariției: martie 2013
Editura: C.H. Beck
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
civil, raportare, profesie, juridic, perioadă

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus