TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cadastru şi publicitate imobiliară

Mădălina Constantin, Manuela Tăbăraş
Colecții/Serii: Jurisprudenţă
Lucrarea Cadastru si publicitate imobiliara. Culegere de practica judiciara incearca sa raspunda unor intrebari fundamentale cu privire la...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-115-548-7
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Cadastru şi publicitate imobiliară

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea Cadastru si publicitate imobiliara. Culegere de practica judiciara incearca sa raspunda unor intrebari fundamentale cu privire la publicitatea imobiliara, analizand intr-o maniera concreta principalele elemente ce alcatuiesc esenta acestei proceduri.

Astfel, cartea debuteaza cu o scurta expunere teoretica a notiunilor generale, sistematizata sub forma unor raspunsuri venite in intampinarea celor mai des intalnite intrebari din domeniu. Atat cititorii avizati, cat si cei neinitiati in domeniul juridic, vor regasi elemente comune ale publicitatii imobiliare si vor avea schema exacta a pasilor necesari in vederea indeplinirii ei.

Cea mai mare parte a lucrarii este constituita sub forma unei culegeri de practica judiciara, sintetizata, adnotata si comentata, reunind cele mai importante decizii, opere ale instantelor nationale, pronuntate din 1990 si pana in prezent, in care o pondere de aproximativ 50% revine hotararilor judecatoresti din ultimii 2-3 ani.

La finalul lucrarii sunt prezentate modele de cereri si actiuni, acestea incadrandu-se, prin aspectul lor dinamic, in sfera larga a documentelor ce pot fi utilizate in materia publicitatii imobiliare.

Autor: Mădălina Constantin, Manuela Tăbăraş
Data apariției: mai 2009
Editura: C.H. Beck
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept civil, cadastru, publicitate imobiliară

Opinia cititorilor