TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Suspendarea executării actului administrativ. Practică judiciară

Luiza Neagu
Colecții/Serii: Jurisprudenţă
Suspendarea executarii actului administrativ constituie o situatie de exceptie, care poate interveni numai atunci cand sunt cumulativ indeplinite...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-522-502-2
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback

Suspendarea executării actului administrativ. Practică judiciară

MAI MULTE DESPRE CARTE

Suspendarea executarii actului administrativ constituie o situatie de exceptie, care poate interveni numai atunci cand sunt cumulativ indeplinite cerintele prevazute in art. 14 din Legea nr. 554/2004, respectiv in cazuri bine justificate si pentru prevenirea unei pagube iminente.

Suspendarea executarii actelor administrative trebuie considerata ca fiind un eficient instrument procedural aflat la indemana instantei de judecata, pentru a asigura respectarea principiului legalitatii, fiind echitabil ca, atata timp cat autoritatea publica sau judecatorul se afla in proces de evaluare, acestea sa nu-si produca efectele asupra celor vizati.

Prezenta lucrare, menita sa vina in sprijinul practicienilor, sustine ideea necesitatii suspendarii executarii actului administrativ, pana ce instanta de judecata se va pronunta cu privire la legalitatea sau nelegalitatea actului administrativ contestat.

Autor: Luiza Neagu
Data apariției: iunie 2011
Editura: Hamangiu
Pagini: 264
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
drept administrativ

Opinia cititorilor