TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Concurenţa în dreptul intern şi european

Giorgiu Coman
Colecții/Serii: Studii şi monografii
Lucrarea de fata constituie o cercetare cuprinzatoare si aprofundata a regulilor de drept care guverneaza domeniul concurentei in plan intern si...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-522-543-5
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Concurenţa în dreptul intern şi european

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea de fata constituie o cercetare cuprinzatoare si aprofundata a regulilor de drept care guverneaza domeniul concurentei in plan intern si european, astfel cum au fost consacrate prin ultimele reglementari in materie (O.U.G. nr. 75/2010 privind modificarea si completarea Legii concurentei nr. 21/1996, ordonanta aprobata relativ recent prin Legea nr. 149/2011).

Sunt prezentate notiunea, felurile si domeniile de aplicare ale regulilor de concurenta. Autorul abordeaza problemele concurentei la nivel macroeconomic, analizand principalii factori destabilizatori, concentrarile economice si practicile anticoncurentiale. O atentie deosebita este acordata controlului ajutoarelor de stat si activitatilor economice sub monopol de stat.

Aceasta monografie este utila tuturor actorilor implicati in viata economica, intreprinderilor care concureaza intre ele pe piata romaneasca si consumatorilor, destinatarii finali ai bunurilor si serviciilor oferite de acestea, dar si organelor statului care aplica legislatia concurentei.

Autor: Giorgiu Coman
Data apariției: august 2011
Editura: Hamangiu
Pagini: 432
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
dreptul afacerilor, concurenţă, drept intern, drept european

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus