TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Liberarea provizorie sub control judiciar sau pe cauţiune

Florin Cotoi
Colecții/Serii: Jurisprudenţă
Lucrarea de jurisprudenta Liberarea provizorie sub control judiciar sau pe cautiune trateaza, din perspectiva practicianului, institutia liberarii...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-18-0037-7
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Liberarea provizorie sub control judiciar sau pe cauţiune

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea de jurisprudenta Liberarea provizorie sub control judiciar sau pe cautiune trateaza, din perspectiva practicianului, institutia liberarii provizorii sub control judiciar si pe cautiune. Reglementarea defectuoasa a generat controverse si practica neunitara, prea putine aspecte fiind lamurite prin solutionarea unor recursuri in interesul legii.

Scurta prezentare teoretica este urmata de o sinteza de jurisprudenţa, cuprinzand in special hotarari pronuntate de curtile de apel si Inalta Curte de Casatie si Justitie, inclusiv deciziile prin care s-au soluţionat recursurile în interesul legii. Pentru a evidentia dificultatile aplicarii prevederilor art. 160 ind. 1 – 160 ind. 10 din Codul de procedura penala, lucrarea cuprinde si hotarari prin care aceeasi problema de drept a primit rezolvari diferite, de interes în aceste cazuri fiind considerentele ce au stat la baza soluţiilor respective.

Nu in ultimul rand, lucrarea include si o prezentare a controlului judiciar, reglementat in noul Cod de procedura penala ca o masura preventiva.

Autor: Florin Cotoi
Data apariției: mai 2012
Editura: C.H. Beck
Pagini: 240
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept penal, liberarea provizorie, cauţiune

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus