TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Medierea în cauzele penale

Dumitru Virgil Diaconu
Colecții/Serii: Studii şi monografii
Lucrarea Medierea in cauzele penale este unica in publicistica juridica romaneasca, pentru prima data fiind tratata institutia medierii in materie...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-180-009-4
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Medierea în cauzele penale

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea Medierea in cauzele penale este unica in publicistica juridica romaneasca, pentru prima data fiind tratata institutia medierii in materie penala, mai ales sub aspectele ei practice.

Autorul ca magistrat, care interpreteaza si aplica legea, face observatii pertinente si nuantate asupra acesteia, surprinzand necorelatii, inadvertente, atat cu privire la medierea pe latura penala, cat si pe latura civila a cauzei.

Mai mult, autorul nu se rezuma numai la aceasta privire critica, ci face si propuneri cu referire la modificarea si completarea Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, propuneri analizate si din perspectiva Noului Cod de procedura penala si a proiectului de lege de punere in aplicarea acestuia si de modificare si completare a unor acte normative care cuprind dispozitii procesuale penale.

Analizand medierea nu numai in planul dreptului intern, dar si in raport si de reglementarile europene in materie, lucrarea se constituie si ca un indemn adresat organelor judiciare in vederea punerii in aplicare a institutiei medierii.

Autor: Dumitru Virgil Diaconu
Data apariției: februarie 2012
Editura: C.H. Beck
Pagini: 128
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept penal, mediere

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus