TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Controverse actuale în fiscalitate

Dragoş Pătroi, Gabriel Biriş
Colecții/Serii: Studii şi monografii
Cartea aceasta nu este o carte scrisa din carti, nici o simpla insiruire de articole de lege sau alte acte normative. Desi structurata si conceputa...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-115-871-6
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Controverse actuale în fiscalitate

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cartea aceasta nu este o carte scrisa din carti, nici o simpla insiruire de articole de lege sau alte acte normative. Desi structurata si conceputa pe termenii tehnici din domeniul fiscal si cu trimiteri la aspecte fiscale relevante, „de profunzime”, prezenta lucrare este scrisa „cu suflet” si, tocmai de aceea, pe alocuri contine si tente ironice.
Deoarece suntem doi autori cu un background si o experienta practica oarecum diferite, este logic ca fiecare dintre noi a avut temele lui „de suflet”; totusi ne exprimam speranta ca am reusit sa realizam impreuna o lucrare cu un continut unitar si coerent, iar, in urma lecturarii ei, o parte dintre cititori se vor regasi (din pacate!) intr-unul din cazurile „mai delicate” descrise. Datorita perioadei pe care o traversam si care presupune o existenta „mai zbuciumata” a legislatiei fiscale, cu un caracter extrem de „dinamic”, facem precizarea ca prezenta lucrare a avut in vedere textele de lege publicate in Monitorul Oficial pana la data de 10 martie 2011.

Autor: Dragoş Pătroi, Gabriel Biriş
Data apariției: mai 2011
Editura: C.H. Beck
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept financiar şi fiscal, controverse actuale, fiscalitate

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus