TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Acţiunea în evacuare. Practica judiciară comentată

Delia Narcisa Theohari
Colecții/Serii: Jurisprudenţă
Studiul actiunii in evacuare prezinta, fara indoiala, un real interes, atat pentru specialistii dreptului, preocupati de dezlegarea multiplelor...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-522-297-7
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Acţiunea în evacuare. Practica judiciară comentată

MAI MULTE DESPRE CARTE

Studiul actiunii in evacuare prezinta, fara indoiala, un real interes, atat pentru specialistii dreptului, preocupati de dezlegarea multiplelor probleme legate de acest subiect, cat si pentru justitiabili, avand in vedere implicatiile deosebit de insemnate ale solutiei pronuntate intr-o astfel de actiune pentru patrimonial si persoana partilor litigante.

Conceputa ca o culegere de practica judiciara, lucrarea valorifica hotarari judecatoresti cat mai diverse, pronuntate in materia evacuarii, inclusiv solutii ale Curtii Constitutionale, ale Curtii Europene a Drepturilor Omului si ale Înaltei Curti de Casatie si Justitie, multe dintre acestea evidentiindu-se prin acuratetea si corectitudinea rationamentului juridic. Totodata, prin notele inserate la finalul unora dintre spetele prezentate, lucrarea a vizat imbinarea aspectelor teoretice cu cele jurisprudentiale, pentru a oferi o viziune cat mai cuprinzatoare asupra acestui subiect, contribuind astfel la fundamentarea teoretica a solutiilor considerate legale.

Autor: Delia Narcisa Theohari
Data apariției: 2011
Editura: Hamangiu
Pagini: 440
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
drept civil, practică, judiciară, evacuare

Opinia cititorilor