TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Grupurile de societăţi

Ciprian Popa Manole
Colecții/Serii: Studii şi monografii
In dreptul comparat grupul de societati reprezinta o institutie complexa, care reflecta sofisticarea relatiilor economice contemporane. "Dreptul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-115-914-0
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Grupurile de societăţi

MAI MULTE DESPRE CARTE

In dreptul comparat grupul de societati reprezinta o institutie complexa, care reflecta sofisticarea relatiilor economice contemporane.

"Dreptul nostru pozitiv nu a reusit pentru moment decat o reglementare fragmentara a acestei institutii, in ciuda necesitatii sale, reclamate adeseori de doctrina. Iata cele doua premise de la care Manole Popa, avocat specialist in grupuri de societati si cadru universitar, a plecat in explorarea unei teme dificile, sarcina de care s-a achitat intr-o maniera care a demonstrat stapanirea magistrala a subiectului.

Lucrarea "Grupurile de societati" reprezinta nu numai o excelenta introducere in tema grupului de societati, ci si o explicatie pertinenta si extrem de bine documentata a mecanismelor intime si fine de functionare a acestuia. Sunt abordate principiile de structurare si functionare a grupului de societati, provocarile si solutiile aflate in fata celor care il opereaza, dar si a legislatorilor care intentioneaza (eventual) sa le reglementeze. O lucrare prin care doctrina noastra face un important pas inainte in consacrarea institutiei in spatiul nostru juridic, in asteptarea unei reglementari cadru unitare, care la randul ei sa rafineze relatiile economice si juridice intrasocietare."

Catalin Predoiu
Ministrul Justitiei

Autor: Ciprian Popa Manole
Data apariției: iulie 2011
Editura: C.H. Beck
Pagini: 528
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dreptul afacerilor, relaţii economice

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus