TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Înregistrările audio şi audio-video

Adrian Petre, Cătălin Grigoraş
Colecții/Serii: Studii şi monografii
Valorificand lucrarea Inregistrarile audio si audio-video, mijloace de proba in procesul penal, tiparita de editura C.H. Beck in anul 2008, coautorii...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-115-748-1
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Înregistrările audio şi audio-video

MAI MULTE DESPRE CARTE

Valorificand lucrarea Inregistrarile audio si audio-video, mijloace de proba in procesul penal, tiparita de editura C.H. Beck in anul 2008, coautorii Adrian Petre si dr.ing. Catalin Grigoras isi propun sa trateze detaliat locul detinut in cadrul sistemului probator de inregistrarile audio si video si de realizare a expertizei judiciare in materie.
Prima parte a monografiei a suportat completari in ceea ce priveste aspecte rezultate din jurisprudenta CEDO, precum si unele consideratii referitoare la redimensionarea acestor mijloace de proba in conceptia redactorilor noului Proiect al Codului de procedura penala. Partea a doua a lucrarii abordeaza problematica de mare actualitate a expertizei judiciare in materie, expunand specialistilor din domeniul dreptului si nu numai, obiectivele expertizelor (stabilirea autenticitatii, imbunatatirea calitatii imaginilor, analiza persoanelor si a altor detalii, stabilirea locatiei si datei unei imagini, reconditionarea suportului magnetic sau digital pe care se afla imaginea) cu trimiteri punctuale la numeroase exemple practice, referindu-se, printre altele si la noul rol pe care expertul autorizat este chemat sa-l joace in economia normativului Uniunii Europene sau in viziunea Proiectului Codului de procedura penala.

Autor: Adrian Petre, Cătălin Grigoraş
Data apariției: iulie 2010
Editura: C.H. Beck
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept penal, proces penal, înregistrări, probe, expertiză judiciară

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus