TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

eLearning Management

Jolande Leinenbach
Cele patru manuale si cursuri online din seria Innovative Learning Approaches for Global Thinking Minds (Jolande Leinenbach – eLearning...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-0841-6
Dimensiuni: 16x23,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cele patru manuale si cursuri online din seria Innovative Learning Approaches for Global Thinking Minds (Jolande Leinenbach – eLearning management; Ioana Ursache – Get Ready for Academic Wrinting; Daniela Ionescu, Lilioara Popa – Insights into Consecutive Interpreting: A Practical Approach; Andrew Hockley – Educational Management) isi propun sa raspunda nevoilor educationale ale acelor adulti care, dorind sa se integreze profesional intr-o comunitate de experti internationali, iau hotarirea de a se educa ei insisi. Manualele si cursurile ofera o noua perspectiva din punct de vedere metodologic, putind fi folosite in paralel cu materialele si sistemele educationale clasice.

Textele cuprinse in acest manual prezinta abordarile, metodele, tehnologiile si resursele referitoare la eLearning, trecind in revista subiecte precum definitiile date eLearning-ului, abordarile pedagogice specifice, rolurile profesorilor si ale cursantilor, tehnologiile si problemele de implementare ale acestui sistem.

Cuprins extins:
What is eLearning?
Education and Training Concepts
Online Tutoring
Online Teaching
Learning Strategies
Benefits and Drawbacks
A Short History of eLearning
The Art of Teaching and Learning Online
eLearning Technologies
Autor: Jolande Leinenbach
Prefaţator: Anca Colibaba
Data apariției: 2007
Editura: Polirom
Pagini: 112
Limba: Engleză
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
pedagogie, tehnologie, internet, cursuri online
  • Jolande Leinenbach - Autor
    Jolande Leinenbach s-a nascut in 1955 si a studiat stiintele sociale, lingvistica si tehnologiile educationale in Germania, Anglia si Statele Unite. Dupa ce a predat cursuri de educatia adultilor si de training in cadrul companiei, a inceput, la sfirsitul anilor ’80, sa se preocupe de eLearning. In prezent, este consultant educational si locuieste in Danemarca.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor