TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Parentingul paşnic. Cum să-ţi iubeşti copilul fără să-l controlezi CO-NSB-PPCSIC-15-N-001
Vezi
galerie

Parentingul paşnic. Cum să-ţi iubeşti copilul fără să-l controlezi

de Nancy S. Buck

Id: #241370

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Dr. Nancy Buck prezintă un proces clar și comprehensiv menit să-i ajute pe părinţi să dezvolte şi să menţină relația vitală necesară pentru un viitor sănătos al familiilor noastre şi al naţiunii în ansamblu. Parentingul pașnic este o carte de care avem disperată nevoie şi care abordează în special problema unui parenting eficient, domeniu în care se impunea apariţia unei abordări inovatoare. Citeşte această carte cu atenţie şi vei vedea în mod clar că Nancy îi învaţă atât pe copii, cât şi pe adulţi să-şi asume responsabilitatea pentru acţiunile lor.”

Dr. William Glasser

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nancy S. Buck

Traducător: Loredana Păstrăv

Prefaţator: Phillip Strain, William Glasser

Data apariției: septembrie 2015

Titlu original: Peaceful parenting

ISBN: 978-606-8723-19-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

 

Opinii editoriale

„Volumul li se adresează direct părinţilor care doresc să aplice practici de creştere a copiilor care nu sunt nici prea permisive, nici aspre şi punitive. Stilul de scriere accesibil, bogat în exemple concrete, este ideal pentru părinţi. Perspectiva paşnică este deosebit de impresionantă şi pune accentul pe cooperare şi pe competitivitate constructivă. Acest accent contrastează cu negativitatea şi etica retribuţiei din alte abordări, precum cea axată pe «disciplina cazonă».” 

Dr. Maria Sheerin

„Utilizarea teoriei alegerii nu este doar rezonabilă, ci şi cât se poate de eficientă! De asemenea, poveştile îmbogăţesc teoria din fiecare capitol. Cartea va fi primită călduros şi citită din scoarţă-n scoarţă de către părinţi şi de către aceia care urmează să devină părinţi. Ea are o aplicabilitate practică de-a lungul întregii copilării şi adolescenţe. Îi încurajez pe toți să citească această lucrare de referinţă.” 

Dr. Gail Brophy