TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Copiii care râd DP-LRF-CCRCSV-18-N-001
Copiii care râd
Vezi
galerie

Copiii care râd

de Louis R. Franzini

Id: #255891

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să vă ajutați copilul să-și dezvolte simțul umorului
 

Descriere produs

Sunt încrezători. Sunt creativi. Se bucură de viață și își împărtășesc bucuria cu ceilalți. Și reușesc să-și păstreze echilibrul emoțional când fac față numeroaselor dificultăți ale vieții. Este vorba de copiii care râd.

Cei mai mulți dintre noi știm din experiență că oamenii care râd cu ușurință și care au un simț al umorului dezvoltat sunt pur și simplu persoane mai fericite. În această carte revoluționară, dr. Louis R. Franzini explorează numeroasele beneficii ale umorului, dar ne arată și că umorul este un comportament dobândit - o abilitate pe care copiii o pot învăța de la părinți. Cel mai important, printr-o serie vastă de exerciții și jocuri, autorul prezintă instrumentele efective pe care părinții le pot utiliza pentru a-și ajuta copiii să-și dezvolte un simț al umorului sănătos. Fiecare activitate e distractivă, ușoară și creată pentru a le face plăcere copiilor, de la nou-născuți la preadolescenți. De asemenea, autorul sugerează o varietate de resurse utile, de la parcuri de distracții la filme și reviste, care îi pot ajuta să aprecieze umorul și să-l creeze la rândul lor. Secțiunile speciale îi ghidează pe profesori în vederea promovării râsului sănătos la clasă și prezintă modul în care umorul îi poate ajuta pe copiii cu nevoi speciale să nu fie doar "unii dintre copii", ci copii pe care ceilalți și-i doresc prin preajmă deoarece sunt prietenoși și distractivi.

Fie că e vorba legarea unor noi prietenii sau de a face față agresorilor, umorul poate schimba totul. Oferindu-i copilului tău cartea Copiii care râd, îi oferi un dar special, care va dura o viață – darul râsului.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Louis R. Franzini

Data apariției: septembrie 2018

ISBN: 978-606-683-756-9

EAN-13: 5948489358906

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 188

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House

Teme: fericire, umor

Louis R. Franzini
Louis R. Franzini
Autor

Dr. Louis R. Franzini și-a luat doctoratul în psihologie clinică la Universitate...

vezi autor