TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Partener și tată. O carte pentru el UN-JEJ-PITOCP-19-N-001
Partener și tată. O carte pentru el
Vezi
galerie

Partener și tată. O carte pentru el

de Jesper Juul

Titlu apărut în colecția Educație cu blândețe la Univers

Id: #306039

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În Partener și tată, psihoterapeutul danez Jesper Juul integrează experiențele, emoțiile și reflecțiile taților pe care i‑a întâlnit în cursul celor 40 de ani de practică, dar și opiniile sale de specialist despre cum își pot defini paternitatea, pentru a le oferi bărbaților un ghid la obiect despre cum pot fi tați și parteneri mai buni.
 
Generația noastră este prima în care tații încep să prețuiască în mod deosebit relația cu copiii lor, primii care observă că nu pot învăța să fie tați de la femei, ci numai de la alți bărbați. Dar cei mai mulți dintre noi nu au avut tați pe care să dorească să‑i imite, așa că de unde știi cum să fii un tată bun?
 
Ceea ce noi, bărbății, apreciem adesea ca fiind copleșitorul know‑how al mamelor nu este doar o consecință istorică sau genealogică inevitabilă, ci și un rezultat al atașamentului reușit. Pentru a face posibil acest proces de unire dintre tine și copilul tău, tre­buie să petreci o mulțime de timp cu el, să treci cu el printr‑o mulțime de experiențe: conflicte, durere, boli, trebuie să fii părtaș la primele sale succese, să te joci și să te zbengui cu el, trebuie să fii pregătit să te deschizi cu totul, să fii prezent cu inima și mintea, pentru a‑i putea da copilului ceea ce are nevoie. Dar mai important decât orice altceva este că trebuie să îi permiți copilului accesul la tine, tre­buie să îl lași să simtă cine ești. Pentru majoritatea bărbaților, aceasta este cea mai dificilă parte. Dar ea le pare periculoasă și riscantă numai pentru că este nouă.  - Jesper Juul

Colecția Educație cu blândețe a editurii Univers este coordonată de Ioana Chicet-Macoveiciuc
extinde
 

Detalii produs

Autor: Jesper Juul

Data apariției: octombrie 2019

ISBN: 978-973-34-1081-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Univers

Teme: emoții

Jesper Juul
Jesper Juul
Autor

Jesper Juul s-a născut în 1948, în Danemarca. Este terapeut familial, consilier...

vezi autor