TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ghidul părinţilor. Autoritatea parentală - sfaturi şi idei pentru viaţa de zi cu zi CO-MAD-GPAPSI-12-N-001
Vezi
galerie

Ghidul părinţilor. Autoritatea parentală - sfaturi şi idei pentru viaţa de zi cu zi

de Madeleine Deny

Id: #215810

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Copiii au nevoie de o îndrumare fermă din partea adulţilor pentru a crește, cu toţii știm asta. Iar cercul familial este mediul ideal în care o pot face. Copilul se va dezvolta firesc, își va afirma trăsăturile și personalitatea, învăţând totodată cum să se comporte în societate. Desigur, părinţii au multe de spus. Cuvinte hotărâte, potrivite și pozitive… Acelea care îl vor îndruma pe copil pe calea autonomiei, care îi vor dezvolta simţul responsabilităţii și îi vor forma unul dintre cele mai valoroase sentimente: încrederea re ciprocă părinte–copil.

Ghidul de faţă îi ajută pe părinţi să abordeze pozitiv problemele de disciplină ale copiilor şi să stabilească o legătură bazată pe încredere şi cooperare cu aceştia.

Plecând întotdeauna de la exemple concrete, autoarea sugerează idei şi metode care şi-au dovedit în timp eficienţa, oferind, cu umor şi sensibilitate, răspunsuri utile la întrebările fireşti ale oricărui părinte:

Cum să reacţionez atunci când copilul spune „nu” la orice, nu ascultă niciodată şi nu ia în seamă cerinţele mele? Ce să-i spun dacă nu suportă nicio constrângere sau dacă se poartă urât cu ceilalţi? Cum să-mi impun autoritatea fără să ţip la el sau să-l pedepsesc? Cum să-l ajut să respecte regulile?

O carte plină de sfaturi inteligente şi de trucuri „testate şi aprobate”, care va contribui cu siguranţă la crearea unei atmosfere armonioase în familia dumneavoastră!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Madeleine Deny

Traducător: Cristina Patricia Rădulescu

Data apariției: 2012

Titlu original: L’autorité : Conseils et astuces au quotidien

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 96

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

Madeleine Deny
Madeleine Deny
Autor

Este o autoare bine-cunoscută în Franţa; ea a scris peste 100 de cărţi – adresat...

vezi autor