TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru părinţi şi copii PO-GPI-C7MASP-12-N-001
Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru părinţi şi copii
Vezi
galerie

Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru părinţi şi copii

de Ion-Ovidiu Pânişoară, Georgeta Pânişoară

Titlu apărut în colecția Psihologia copilului & parenting la Polirom

Id: #206695

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Astăzidin ce în ce mai mulți părinți sunt interesați de dezvoltarea emoțională a copiilor lor. Tuturor acestora, autorii le propun sfaturi și idei de activități ce pot fi desfășurate împreună cu copiii, concepute pentru a-i ajută pe părinți  dezvolte șapte calități ale celor mici, corespunzătoare celor șapte medalii: curajul de a vorbi în public, cooperarea, curiozitatea, răbdarea, creativitatea, perseverență și empatia. Activitățile prezentate se sprijină pe o serie de poezii și povestiri bogat ilustrate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ion-Ovidiu Pânişoară, Georgeta Pânişoară

Data apariției: 2012

ISBN: 978-973-46-3233-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 88

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: creativitate, curaj, curiozitate, şcoală

 

Opinii editoriale

"Cele 7 medalii ale succesului (...) este gindit ca un manual atractiv pentru copii si ca un ghid util pentru parinti. Autorii ne invita sa citim 7 povestiri (cite una pentru fiecare trasatura) in care copiii sa se regaseasca, datorita celor doua personaje – Nick si Dia. La finalul fiecarei povestiri este stabilit un set de 4-5 reguli pe care cei mici trebuie sa le invete, pentru a dobindi respectiva trasatura, dar si o poezie, care sa intareasca, in final, mesajul. „Copiii invata mai usor cind exista o muzicalitate in text”, explica autorii."

18 februarie 2013, incomemagazine.ro - Adriana Mărgărit

"Pentru ca adultii de miine sa aiba un viitor bun, parintii au nevoie de sprijin si copiii au nevoie de indrumarea parintilor. Bazata pe experiența autorilor (profesori universitari din domeniul stiintele educatiei si psihologiei la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei a Universitatii din Bucuresti) Cele sapte medalii ale succesului este un volum deopotriva pentru parinti si copii.
Noul volum de psihologie si pedagogie practica este un excelent instrument de educatie pentru parinti (acasa), dar si pentru profesori (la clasa). Fundamentarea psihologica si pedagogica este evidenta in cele mai mici detalii: spre exemplu culorile medaliilor sint relevante – la nivel psihologic si educational – cu trasatura descrisa (astfel, activismul dat de culoarea rosie este bine calibrat pe curajul de a vorbi in public, calmul indus de culoarea albastra este atribuit rabdarii etc.)."

13 ianuarie 2013, dcnews.ro - Elena Badea

" Dragi parinti,

Astazi, din ce in ce mai multi parinti sint interesati de dezvoltarea emotionala a copilului lor. Un copil bine pregatit pentru viata este un copil fericit, iar mai tirziu – un adult de succes. Iata de ce am scris aceasta carte de povestiri pentru copii. Orice parinte vrea un copil curajos, perseverent, care sa stie sa comunice, sa aiba rabdare, sa-i inteleaga pe ceilalti, sa isi foloseasca curiozitatea si creativitatea. Totusi, nu este vorba despre simple povesti (desi copiilor dumneavoastra le vor placea). Ca profesori universitari la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei a Universitatii din Bucuresti, am scris aceasta carte pe baza celor mai noi abordari din domeniul psihologiei copilului si stiintelor educatiei.” 

Georgeta Pânişoară, Ion-Ovidiu Pânişoară
Ion-Ovidiu Pânişoară
Ion-Ovidiu Pânişoară
Autor

Ion-Ovidiu Pâinișoară este profesor universitar doctor la Facultatea de Psiholog...

vezi autor
Georgeta Pânişoară
Georgeta Pânişoară
Autor

Georgeta Pânişoară este lector doctor la Departamentul de Psihologie al Facultăț...

vezi autor