TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Empatia în parenting SB-CWS-EMPANP-16-N-001
Vezi
galerie

Empatia în parenting

de Chris White, Shauna Shapiro

Titlu apărut în colecția Sian Moms la Sian Books

Id: #248144

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cum să crești un copil fericit, independent și echilibrat

„Empatia în parenting” ne dezvăluie care sunt ingredientele de care au nevoie copiii noștri pentru a crește frumos și a-și împlini potențialul, pentru a-și urma visurile și a face din această lume un loc mai bun.

Shauna Shapiro, cercetător în psihologie și expert în practicile stării de mindfulness, a creat acest ghid extrem de clar, cuprinzător și practic împreună cu pediatrul Chris White. Autorii recomandă tipul de parenting conștient – mindful –, integrând practicile străvechi din tradițiile spirituale ale Orientului în știința modernă și folosindu-se de descoperirile din domeniul psihologiei.

Fără îndoială, disciplina este un ingredient necesar pentru copii. Prin disciplină și autodisciplină își dezvoltă capacitățile esențiale: autocontrolul, controlul impulsurilor și competența socială. Însă, în cele mai multe situații, părinții oscilează între a fi exagerat de permisivi sau prea autoritari. Autorii acestui volum ajung la concluzia că, de fapt, copiii au nevoie să primească o combinație echilibrată de iubire și limitări. De aceea, au adăugat o dimensiune de pionierat la semnificația conceptului de disciplină, propunând ca starea de mindfulness să fie un element de bază pentru o abordare plină de iubire în educația copiilor. Calitatea de a fi prezenți într-un mod conștient este una dintre cele mai importante dimensiuni ale parentingului, iar această lucrare ne ajută să o cultivăm. Urmând pas cu pas ghidul „Empatia în parenting” – sau disciplina mindful – vom fi mai înțelepți și mai plini de compasiune în relația cu copiii noștri.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Chris White, Shauna Shapiro

Data apariției: noiembrie 2016

ISBN: 978-606-8657-05-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Sian Books