TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Creșterea copilului în era digitală. Ghid de parenting responsabil NI-ELK-CCNEDG-19-N-001
Creșterea copilului în era digitală. Ghid de parenting responsabil
Vezi
galerie

Creșterea copilului în era digitală. Ghid de parenting responsabil

de Elizabeth Kilbey

Id: #263881

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Copiii care petrec prea mult timp folosind dispozitive digitale sunt expuşi riscului de a avea tulburări de anxietate.”

BBC News

 

Creşterea copilului în era digitală este carte utilă oricărui părinte care are copii cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani, pentru a înţelege mai bine riscurile la care se expun aceştia prin folosirea exagerată a dispozitivelor electronice (telefoane, tablete, PC-uri, laptopuri). Jocurile copiilor au trecut astăzi de la ceva concret şi creativ, dintr-o perioadă în care se foloseau multe jucării, dar şi multă ima­ginaţie, la ceva ce presupune a petrece singur multe ore din zi. în societatea actuală, părinţii se confruntă cu copii care nu-i mai ascultă, sunt incapabili să se concentreze perioadă mai lungă de timp, refuză cu încăpăţânare să-ţi facă temele şi care, în mod constant, se ceartă cu cei care se ocupă de educaţia lor, pentru a li se da voie să folosească şi mai mult timp dispozitivele digitale.

 

În această carte, dr. Elizabeth Kilbey vă oferă sfaturi practice şi concrete despre cum „să-i deconectaţi” pe cei mici de la aceste dispozitive moderne, pentru ca timpul petrecut în mediul online să nu-i afecteze în mod considerabil, şi despre cum noi, ca părinţi, putem găsi alte modalităţi de a ne conecta cu copiii noştri.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Elizabeth Kilbey

Data apariției: iulie 2019

ISBN: 978-606-38-0303-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu